Indstil dit Norton-program til at advare dig om ydelsesproblemer

Dit Norton-program overvåger systemets ydeevne. Hvis der registreres et øget forbrug af systemressourcer i forbindelse med et bestemt program eller en proces, får du en advarsel om det.

Under Ydeevneadvarsel i Norton-programmet kan du angive, om du vil modtage advarsler om ydeevne, når et program eller en proces bruger særligt mange systemressourcer.

Indstil dit Norton-program til at advare dig om ydelsesproblemer

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Administratorindstillinger.

4. Under Overvågning af ydeevne i rækken Ydeevneadvarsel skal du flytte skydeknappen til:

Fra

Vælg denne indstilling, hvis du ikke vil have advarsler ang. ydeevne fra Norton-programmet.

Til

Vælg denne indstilling, hvis du vil have en advarsel fra Norton-programmet, når et program eller en proces overskrider grænsen for systemressourceforbrug.

Kun logføring

Vælg denne indstilling, hvis Norton-programmet skal nøjes med at overvåge forbruget af systemressourcer for programmer og processer, der kører på computeren.

Advarsel ang. ydeevne er som standard indstillet til Kun logføring.

Når et program eller en proces overskrider grænsen for systemressourceforbrug, logfører Norton-programmet oplysningerne i vinduet Sikkerhedshistorik. Du kan få vist oplysninger om advarslerne under Advarsel ang. ydeevne i vinduet Sikkerhedshistorik.

5. Udfør en af følgende handlinger under Advarsel ved højt forbrug af :

• Hvis Norton-programmet skal overvåge processorforbruget, skal du flytte knappen CPU til positionen Til.

• Hvis Norton-programmet skal overvåge hukommelsesforbruget, skal du flytte knappen Hukommelse til positionen Til.

• Hvis Norton-programmet skal overvåge diskanvendelsen, skal du flytte knappen Disk til positionen Til.

• Hvis Norton-programmet skal overvåge antallet af handles, skal du flytte knappen Handles til positionen Til.

Som standard er funktionen deaktiveret.

6. Klik på Anvend, og klik derefter på Luk.

Konfiguration af grænseværdien for ressourceforbrug

Grænseværdien for systemressourcer angiver, hvornår Norton-produktet viser dig advarsler ang. ydeevne. Når et program overskrider den valgte grænseværdi for systemressourcer, vises der en advarsel ang. ydeevne i Norton-produktet.

Konfiguration af grænseværdien for ressourceforbrug

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Administratorindstillinger.

4. Vælg en af indstillingerne under Overvågning af ydeevne i Grænseværdi for ressourceforbrug inden advarsel.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v36700888