Konfigurera Norton-produkten så att den varna dig för prestandaproblem

Norton-produkten övervakar systemets prestanda. Om det upptäcker en ökning av systemresurser som används av något program eller någon process, kommer den att avge prestandavarningar.

Använd alternativet Prestandavarningar i Norton-produkten om du vill ha prestandavarningar när ett program eller en process börjar använda mer systemresurser.

Konfigurera Norton-produkten så att den varna dig för prestandaproblem

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Inställningar i Norton-produktens huvudfönster.

3. Klicka på Administrationsinställningar i fönstret Inställningar.

4. Flytta reglaget i raden Prestandavarningar under Prestandaövervakning till:

Av

Markera det här alternativet om du inte vill att Norton-produkten ska skicka prestandavarningar till dig.

Markera det här alternativet om du vill att Norton-produkten ska skicka prestandavarningar till dig när ett program eller en process överskrider tröskelvärdet för användning av systemresurser.

Endast logg

Markera det här alternativet om du vill att Norton-produkten bara ska övervaka användningen av systemresurser för de program och processer som körs på din dator.

Standardläget för alternativet Prestandavarningar är Endast logg.

När ett program eller en process överskrider tröskelvärdet för användning av systemresurser registrerar Norton-produkten informationen i fönstret Säkerhetshistorik. Du kan visa information som gäller prestandavarningar under kategorin Prestandavarning i fönstret Säkerhetshistorik.

5. Gör följande under Varning vid hög användning av :

• Om du vill att Norton-produkten ska övervaka processoranvändningen flyttar du reglaget Processor till läget .

• Om du vill att Norton-produkten ska övervaka minnesanvändningen flyttar du reglaget Minne till läget .

• Om du vill att Norton-produkten ska övervaka hårddiskanvändningen flyttar du reglaget Disk till läget .

• Om du vill att Norton-produkten ska övervaka antalet referenser flyttar du reglaget Referenser till läget .

Alternativet är inaktiverat som standard.

6. Klicka på Tillämpa och därefter på Stäng.

Konfigurera profil för resursanvändningsgräns

Gränsvärdet för systemresurser avgör när Norton-produkten ska skicka prestandavarningar till dig. Norton-produkten meddelar dig med en prestandavarning när ett visst program överskrider gränsen för resursanvändning.

Konfigurera profil för resursanvändningsgräns

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Inställningar i Norton-produktens huvudfönster.

3. Klicka på Administrationsinställningar i fönstret Inställningar.

4. Välj något av följande på raden Resursanvändningsgräns för varning under Prestandaövervakning.