Tilføjelse af en enhed til Pålidelig enhed

Du kan føje en enhed manuelt til listen Tillid til enhed. Du kan tilføje en enhed ved at angive følgende oplysninger:

• Navnet på eller en beskrivelse af enheden

• Enhedens IP-adresse eller fysiske adresse

Hvis du har tillid til en enhed, som ikke er på dit netværk, udsætter du muligvis din computer for potentielle sikkerhedsrisici.

Tilføjelse af en enhed til Pålidelig enhed

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall.

4. Klik på Konfigurer i rækken Pålidelig enhed på fanen Generelle indstillinger.

5. Klik på Tilføj i vinduet Pålidelig enhed.

6. Indtast navnet på den enhed, som skal føjes til dit netværk, i feltet Navn i vinduet Tilføj en enhed.

Enhedens navn må ikke være længere end 15 tegn.

7. Indtast IP-adressen eller den fysiske adresse for den enhed, som skal føjes til Pålidelig enhed, i feltet IP- eller fysisk adresse.

Du kan bruge følgende formater i feltet IP- eller fysisk adresse :

IPv4-adresse

172.16.0.0

IPv6-adresse

fe80::12ac:fe44:192a:14cc

Fysisk adresse

11-22-c3-5a-fe-a4

Værtsnavn, som kan fortolkes

ftp.minefiler.com

Adressen bekræftes ikke, før enheden rent faktisk registreres på netværket.

8. Vælg en indstilling i rullemenuen Tillidsniveau. Du kan vælge mellem:

Fuldt pålidelig

Føjer en enhed til listen Fuldt pålideligt.

De enheder, som anses for fuldt pålidelige, overvåges kun for kendte angreb og infektioner. Du skal kun vælge denne indstilling, hvis du er sikker på, at enheden er helt sikker.

Begrænset

Enheden føjes til listen over begrænsede enheder.

Begrænsede enheder har ikke adgang til computeren.

9. Hvis en enhed skal udelades fra scanninger med Beskyttelse mod indtrængen, kan du markere Udeluk fra BMI-scanning.

10. Klik på Tilføj enhed.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v9802267