Laitteiston ohjaimen palauttaminen edelliseen versioon

Norton Driver Updater on Nortonin diagnostiikkatyökalu, jonka avulla voit päivittää laitteisto-ohjaimet uusimpiin saatavilla oleviin versioihin. Jos päivitetyn ohjaimen kanssa ilmenee ongelma, Norton Driver Updater auttaa sinua ratkaisemaan ongelman palauttamalla ohjaimen edelliseen versioon.

Ennen vanhentuneen ohjaimen päivittämistä Norton Driver Updater tallentaa automaattisesti varmuuskopion nykyisestä versiosta. Näin voit palata vanhempaan versioon, jos päivitetty ohjain aiheuttaa ongelmia.

Vaikka ongelmalliset ohjaimet on merkitty Ongelma havaittu -merkinnällä, saatat haluta palauttaa päivitetyn ohjaimen edelliseen versioon, jos laitteistokomponentin käytössä on hankaluuksia viimeisimmän ohjainpäivityksen jälkeen. Noudata alla olevia ohjeita, jos haluat oppia palauttamaan päivitetyn ohjaimen aiempaan versioon.

Voit palauttaa vain ne ohjainversiot, jotka Norton Driver Updater on aiemmin päivittänyt. Et voi palata versioon, jonka käyttöjärjestelmäsi tai muu kolmannen osapuolen ohjelmisto on päivittänyt.

Ohjaimen palauttaminen edelliseen versioon

1. Käynnistä Norton Driver Updater.

2. Valitse Norton Driver Updater -ikkunasta Ratkaise heti.

3. Valitse Missä on ollut ongelmia? -ikkunasta laitteistoruutu ja napsauta Näytä tulokset.

4. Suodata avautuvassa tulosikkunassa kohteet ongelmia aiheuttavan laitteistokomponentin mukaan.

Jos et ole varma, napsauta Viimeksi päivitetty nähdäksesi äskettäin päivitetyt ohjaimet.

5. Valitse ohjain, jonka haluat palauttaa, ja napsauta Palauta valitut.

Jos haluat palauttaa kaikki luetellut ohjaimet, valitse kaikki kohteet ja napsauta Palauta kaikki.

6. Napsauta vahvistusikkunasta Jatka.

Odota, että Norton Driver Updater palauttaa ohjaimet edelliseen versioon.

Varmuuskopiokansion asetusten määrittäminen

1. Käynnistä Norton Driver Updater.

2. Valitse Norton Driver Updater -ikkunasta Valikko > Asetukset.

3. Valitse vasemmanpuoleisesta ruudusta Driver Updater -kohdasta Varmuuskopio.

4. Toimi Poista varmuuskopiot automaattisesti -kohdassa seuraavasti:

• Poista vanhat varmuuskopiot tietokoneeltasi säännöllisesti: Valitse aika vanhojen varmuuskopioiden poistamiselle.

Varmuuskopiointitiedot kasvavat ajan myötä ja vievät enemmän levytilaa. Vanhoista varmuuskopioista on tärkeää hankkiutua eroon säännöllisesti, jotta levytilaa vapautuu ja tietokoneen suorituskyky paranee. Suosittelemme, että pidät tämän vaihtoehdon aina päällä.

• Varmuuskopiokansion enimmäiskoko: Määritä varmuuskopiokansion enimmäiskoon raja. Kun varmuuskopiokansio saavuttaa rajan, uudemmat varmuuskopiot korvaavat vanhemmat. Varmuuskopiokansion levytilan vähimmäisvaatimus on 2 Gt.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20230522171518649