Automaattisen ohjelmanhallinnan käytöstä poistaminen

Automaattinen ohjelmanhallinta määrittää automaattisesti internet-yhteyksien käyttöön liittyvät asetukset ohjelmille, jotka käyttävät internet-yhteyksiä, kun ohjelmia käytetään ensimmäistä kertaa. Kun ohjelma yrittää yhdistää internetiin ensimmäistä kertaa, automaattinen ohjelmanhallinta luo säännöt sitä varten.

Automaattinen ohjelmanhallinta määrittää internet-yhteyksien käyttöön liittyvät asetukset vain niille ohjelmille, jotka Norton on katsonut turvallisiksi. Oletusarvoisesti hälytys annetaan, kun todistamaton sovellus yrittää käyttää verkkoa. Jos tartunnan saanut sovellus yrittää käyttää verkkoa, Norton-palomuuri estää automaattisesti kyseisen sovelluksen verkon käytön.

Voit poistaa automaattisen ohjelmanhallinnan käytöstä, jos haluat itse määrittää internet-yhteyksien käyttöön liittyvät asetukset ohjelmille. Kun ohjelma yrittää muodostaa internet-yhteyden ensimmäistä kertaa, näkyviin tulevassa hälytyksessä pyydetään määrittämään käyttöoikeusasetukset.

Suosittelemme, että Automaattisen ohjelmanhallinnan asetuksena pidetään Käytössä. Jos olet poistanut sen käytöstä, saatat tehdä virheellisiä päätöksiä, jotka voivat sallia haittaohjelmia tai estää tärkeitä internet-ohjelmia ja toimintoja.

Automaattisen ohjelmanhallinnan käytöstä poistaminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Palomuuri.

4. Valitse Palomuuriasetukset -ikkunasta Ohjelmanhallinnan lisäasetukset.

5. Siirrä Automaattinen ohjelmanhallinta -rivillä Käytössä/Ei käytössä -kytkin Ei käytössä -asentoon.

6. Valitse Käytä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1028052