Norton-tarkistusten ajoittaminen Mac-tietokoneella

Kun Norton on asennettu Mac-tietokoneelle, Automaattiset tarkistukset -ominaisuus otetaan käyttöön virusmääritysten päivittämiseksi ja tietokoneen tarkistamiseksi säännöllisesti monenlaisten uhkien varalta. Jos haluat, voit ajoittaa tarkistukset tiettyihin aikoihin.

Ajoitettujen tarkistusten asetukset eivät muutu, vaikka Mac-tietokoneen käyttäjä vaihtuisi, vaan tarkistukset suoritetaan edelleen ajoitettuina aikoina.

Norton-tarkistusten ajoittaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, valitse Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Lisäasetukset tai Asetukset.

3. Valitse vasemmanpuoleisesta ruudusta Suojaa Mac-tietokonettani.

4. Tarkista, että Ajoitetut tarkistukset -rivin kytkin on Käytössä-asennossa.

Jos kytkin on Ei käytössä -asennossa, ajoitettuja tarkistuksia ei voi suorittaa tai määrittää.

5. Napsauta asetuskuvaketta.

6. Ajoitetut tarkistukset -ikkunassa voit määrittää, mitä kohteita tarkistetaan ja milloin.

7. Valitse Tallenna.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v89785824