Planlagte Norton-søk på Mac

Etter at du har installert Norton på Mac-en, starter den Automatisk søk for å oppdatere virusdefinisjonene og gjennomsøker datamaskinen jevnlig for å se etter en rekke trusler. Du foretrekker kanskje å planlegge søk på bestemte klokkeslett.

Innstillingene for Planlagte søk endres ikke når en annen bruker er pålogget Mac-en og søk fortsetter å kjøre på planlagte tidspunkt.

Planlegge Norton-søk

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Klikk på Avansert eller Innstillinger i hovedvinduet til Norton.

3. Klikk på Beskytt Mac-en min i den venstre ruten.

4. Gå til raden Planlagte søk og kontroller at bryteren er på.

Hvis bryteren er slått av, kan du ikke kjøre eller konfigurere planlagte søk.

5. Klikk på innstillingsikonet.

6. I vinduet Planlagte søk angir du alternativer for hva du vil gjennomsøke og når.

7. Klikk på Lagre.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v89785824