VPN-asetusten määrittäminen Norton 360 -sovelluksessa mobiililaitteella

Voit määrittää laitteellasi VPN-asetukset, joiden avulla voit käyttää langattomia verkkoyhteyksiä entistä turvallisemmin.

Tämä ominaisuus on vain niiden käyttäjien käytettävissä, joilla on Secure VPN -ominaisuuden sisältävä Norton 360 mobiililaitteille- tai Norton 360 -tilaus. Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä kaikissa maissa.

Norton Secure VPN/Secure VPN ei ole enää käytettävissä Intiassa johtuen käyttäjätietojen lokiin kirjausta ja tallennusta koskevista säännöksistä, mutta voit silti käyttää tuotetta tai tilausta matkustaessasi Intian ulkopuolella.

Jos haluat määrittää VPN-asetukset, sinun on ensin otettava VPN-ominaisuus käyttöön Norton 360 -sovelluksessa. Lisätietoja on artikkelissa VPN-ominaisuuden käyttöönotto Norton 360 -sovelluksessa selailun suojaamiseksi Wi-Fi-verkoissa mobiililaitteella

Valitse jokin seuraavista määrittääksesi VPN-asetukset

Android

VPN-asetusten määrittäminen

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Napauta VPN.

3. Tietosuoja-näytössä voit määrittää seuraavat asetukset:

• VPN:n käyttöön ottaminen tai käytöstä poistaminen – Voit ottaa VPN-yhteyden liukusäätimellä käyttöön tai poistaa sen käytöstä näytöllä näkyvän langatonta verkkoa koskevan suosituksen mukaisesti.

• Pysäytyskytkiminen käyttöön ottaminen tai käytöstä poistaminen – Voit ottaa tämän asetuksen käyttöön estääksesi internet-yhteyden aina kun VPN-yhteys katkeaa.

• Automaattinen VPN – Kannattaa ottaa käyttöön Automaattinen VPN -tila, jotta VPN otetaan vaarantuneissa verkoissa käyttöön automaattisesti.

Jos haluat määrittää Automaattinen VPN -asetuksen, napauta oikeasta yläkulmasta asetuskuvaketta .
    • Muuta sijaintiasi – Sovellus naamioi henkilötietosi, sijainti mukaan luettuna, jotta voit käyttää internetiä ja lempisovelluksiasi entistä turvallisemmin. Valitse VPN-alue ja valitse sitten luettelosta maantieteellinen alue.

• Mainosseurannan esto – Tämän asetuksen avulla voit estää kohdistetun mainonnan. Pieni määrä verkkosivustoja edellyttää kuitenkin mainosseurannan eston poistamista käytöstä, jotta ne toimisivat kunnolla.

iOS

VPN-asetusten määrittäminen

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Napauta Tietosuoja.

3. VPN-näytössä voit määrittää seuraavat asetukset:

• VPN:n käyttöön ottaminen tai käytöstä poistaminen – Voit ottaa VPN-yhteyden liukusäätimellä käyttöön tai poistaa sen käytöstä näytöllä näkyvän langatonta verkkoa koskevan suosituksen mukaisesti.

• Muuta sijaintiasi – Sovellus naamioi henkilötietosi, sijainti mukaan luettuna, jotta voit käyttää internetiä ja lempisovelluksiasi entistä turvallisemmin. Valitse VPN-alue ja valitse sitten luettelosta maantieteellinen alue.

• VPN-automaattiyhdistäminen – VPN-automaattiyhdistäminen kannattaa ottaa käyttöön, sillä sen avulla VPN otetaan vaarantuneissa verkoissa käyttöön automaattisesti.

• Mainosseurannan esto – Tämän asetuksen avulla voit estää kohdistetun mainonnan. Pieni määrä verkkosivustoja edellyttää kuitenkin mainosseurannan eston poistamista käytöstä, jotta ne toimisivat kunnolla.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137722603