Konfigurere VPN-innstillinger i Norton 360-appen på mobilenheten

Du kan konfigurere VPN-innstillinger på enheten, slik at du kan bruke trådløse nettverkstilkoblinger på en sikrere måte.

Denne funksjonen er bare tilgjengelig for brukere som abonnerer på Norton 360 for Mobile eller Norton 360-planer som inkluderer Secure VPN. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i alle land.

Norton Secure VPN/Secure VPN er ikke lenger tilgjengelig for bruk i India på grunn av statlige forskrifter som krever logging og lagring av brukerdata, men du kan fortsatt bruke produktet/abonnementet ditt når du reiser utenfor India.

Når du skal konfigurere VPN-innstillingene, må du først konfigurereVPN-funksjonen ved hjelp av Norton 360-appen. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Konfigurere VPN i Norton 360-appen for å surfe tryggere på Wi-Fi-tilkoblinger på mobilenheten

Velg ett av følgende for å konfigurere VPN-innstillinger

Android

Konfigurere VPN-innstillinger

1. Start Norton 360-appen fra startskjermen.

2. Trykk på VPN.

3. Personvern-skjermen kan du konfigurere følgende innstillinger:

• Aktiver eller deaktiver VPN – Avhengig av anbefalingene som vises på skjermen for det trådløse nettverket, kan du skyve VPN-bryteren til på eller av.

• Aktiver eller deaktiver Avbruddsbryter – Du kan aktivere dette alternativet for å blokkere Internett-tilkoblingen når VPN er frakoblet.

• Auto VPN – Vi anbefaler at du aktiverer Auto VPN-modus slik at VPN-alternativet slås på automatisk for kompromitterte nettverk.

Hvis du vil konfigurere Auto VPN, trykker du på innstillingsikonet øverst til høyre på skjermen.
    • Endre plassering – Vi skjuler personopplysningene dine, inkludert plasseringen din, slik at du får tilgang til Internett og favorittprogrammene dine på en tryggere måte. Trykk på VPN-område, og velg deretter det geografiske området fra listen.

• Blokkering av annonsesporere – Du kan aktivere dette alternativet for å blokkere målrettede annonser. Noen få nettsteder krever imidlertid at Blokkering av annonsesporere er deaktivert, for at de skal kunne fungere.

iOS

Konfigurere VPN-innstillinger

1. Start Norton 360-appen fra startskjermen.

2. Trykk påPersonvern.

3. VPN-skjermen kan du konfigurere følgende innstillinger:

• Aktiver eller deaktiver VPN – Avhengig av anbefalingene som vises på skjermen for det trådløse nettverket, kan du skyve VPN-bryteren til på eller av.

• Endre plassering – Vi skjuler personopplysningene dine, inkludert plasseringen din, slik at du får tilgang til Internett og favorittprogrammene dine på en tryggere måte. Trykk på VPN-område, og velg deretter det geografiske området fra listen.

• Koble til VPN automatisk – Vi anbefaler at du aktiverer modusen Koble til VPN automatisk, slik at VPN-alternativet slås på automatisk for kompromitterte nettverk.

• Blokkering av annonsesporere – Du kan aktivere dette alternativet for å blokkere målrettede annonser. Noen få nettsteder krever imidlertid at Blokkering av annonsesporere er deaktivert, for at de skal kunne fungere.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v137722603