Nortonin taustatehtävien valvonta

Norton suorittaa useimmat taustatehtävät, kun tietokone on käyttämättömänä. Tämä auttaa tietokonettasi suorittamaan huipputasolla silloin, kun se on käytössä. Voit kuitenkin käynnistää tai pysäyttää taustatehtävän manuaalisesti koska tahansa. Voit myös määrittää joutoaikakatkaisun keston. Kun Joutoaikakatkaisulle määritetty kesto saavutetaan, Norton määrittää tietokoneen käyttämättömäksi ja suorittaa taustatehtävät.

Nortonin taustatehtävien valvonta

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunassa Hallinta-asetukset.

4. Valitse Taustatehtävät -riviltä Määritä.

5. Tarkastele Taustatehtävät -ikkunassa taustatöitä koskevia tietoja.

6. Tee jokin seuraavista toimista:

• Suorita taustatyö napsauttamalla Suorita-kuvaketta, joka ilmestyy taustatyön nimen eteen.

• Pysäytä käynnissä oleva taustatyö napsauttamalla Pysäytä-kuvaketta, joka ilmestyy taustatyön nimen eteen.

7. Valitse Sulje.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920685