Norton Utilities Ultimaten lataaminen ja asentaminen

Norton Utilities Ultimate on optimointityökalu, joka havaitsee tarpeettomat kohteet ja suorituskykyongelmat Windows-tietokoneessa, optimoi levytilaa ja parantaa tietokoneen nopeutta.

Jos Norton-tilaukseesi sisältyy Norton Utilities Ultimate, lataa ja asenna Norton Utilities Ultimate tämän artikkelin ohjeiden mukaisesti.

Norton Utilities Ultimaten lataaminen ja asentaminen

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Siirrä hiiren osoitin oikeaan yläkulmaan nimesi kohdalle ja valitse Omat tilaukset.

3. Valitse Oma tilaus -sivulla Norton Utilities Ultimaten kohdalta Lataa.

4. Napsauta Aloita-ikkunasta Käyttöoikeus- ja palvelusopimuksen linkkiä ja lue sopimus.

5. Napsauta Hyväksy ja lataa ja odota, että lataus valmistuu.

6. Kun lataus on valmis, paina Ctrl + J, mikä avaa selaimen Lataukset-ikkunan.

7. Kaksoisnapsauta lataamaasi asennustiedostoa.

8. Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ikkuna tulee näkyviin, valitse Jatka.

9. Suorita asennus loppuun noudattamalla näytöllä olevia ohjeita.

Kun asennus on valmis, Norton Utilities Ultimate -tilauksesi aktivoituu automaattisesti.

Jos asennuksessa on ongelmia:

• Varmista, että Windows-tietokoneesi täyttää vähimmäisjärjestelmävaatimukset ja käyttöjärjestelmäsi on ajan tasalla. Järjestelmävaatimukset on ilmoitettu artikkelissa Norton-suojauksen asentamisen ja käyttöönoton järjestelmävaatimukset.

• Tarkista, onko ladattu asennustiedosto vioittunut. Jos vastaus on kyllä, suosittelemme, että poistat vioittuneen asennustiedoston, käynnistät tietokoneen uudelleen ja yrität ladata tiedoston uudelleen yllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Video

Jos vielä tarvitset apua, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20230308160804639
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 13/02/2024