Norton Utilities Ultimate downloaden en installeren

Norton Utilities Ultimate is een optimalisatieprogramma dat onnodige items en prestatieproblemen op uw Windows-pc opspoort, schijfruimte optimaliseert en de snelheid van uw computer verbetert.

Als uw Norton-abonnement Norton Utilities Ultimate omvat, volgt u de instructies in dit artikel om Norton Utilities Ultimate te downloaden en te installeren.

Norton Utilities Ultimate downloaden en installeren

1. Meld u aan bij uw account.

2. Beweeg de muisaanwijzer over uw naam in de rechterbovenhoek en klik op Mijn abonnementen.

3. Klik op de pagina Mijn abonnement onder Norton Utilities Ultimate op Downloaden.

4. Klik in het venster Aan de slag op de koppeling Licentie- en dienstenovereenkomst en lees de overeenkomst.

5. Klik op Akkoord en Download en wacht tot het downloaden is voltooid.

6. Zodra het downloaden is voltooid, drukt u op de toetsen Ctrl + J om het venster Downloads in uw browser te openen.

7. Dubbelklik op het installatiebestand dat u hebt gedownload.

8. Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

9. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Nadat de installatie is voltooid, wordt uw Norton Utilities Ultimate-abonnement automatisch geactiveerd.

Indien u installatieproblemen ondervindt:

• Zorg ervoor dat uw Windows-pc aan de minimale systeemvereisten voldoet en dat uw besturingssysteem up-to-date is. Zie Systeemvereisten om Norton-bescherming te installeren en in te stellen voor meer informatie over de systeemvereisten.

• Controleer of het gedownloade installatiebestand corrupt is. Zo ja, dan raden wij u aan het beschadigde installatiebestand te verwijderen, uw computer opnieuw op te starten en het downloaden opnieuw te proberen door de bovenstaande instructies te volgen.

Video

Als u nog steeds hulp nodig hebt, neem dan contact op met de Klantenservice en ondersteuning.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20230308160804639
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 13/02/2024