Norton Utilities Ultimaten ominaisuudet

Pidä Windows-tietokoneesi kunnossa Norton Utilities Ultimaten avulla. Kattavan työkalupaketin avulla voit puhdistaa ja korjata Windows-tietokoneesi, parantaa sen nopeutta ja selata verkkoa nopeammin.

Norton Utilities Ultimatella voit nopeuttaa Windows-tietokonettasi ja vapauttaa arvokasta tallennustilaa poistamalla tarpeettomat sovellukset, ohjelmat ja jäljelle jääneet tiedot. Tietokoneen automaattinen puhdistus ja optimointi auttavat pitämään Windows-tietokoneesi terveenä ja suorituskykyisenä ilman, että sinun tarvitsee ajatella ylläpitoa. Saat myös lisää yksityisyyttä verkossa poistamalla selaimen tilapäistiedostot ja evästeet, joita mainostajat voivat käyttää toimintasi seuraamiseen.

Norton Utilities Ultimate auttaa

• optimoimaan automaattisesti Windows-tietokoneen laskentatehon, muistin ja kiintolevyn käynnistettäessä runsaasti resursseja vaativia sovelluksia, jotta pelaaminen, muokkaaminen ja suoratoisto sujuvat paremmin

• puhdistamaan Windows-tietokoneen ja nopeuttamaan sen toimintaa pyrkimällä ratkaisemaan yleisiä ongelmia, jotka voivat aiheuttaa hitautta tai kaatumisia

• tunnistamaan ja poistamaan laitteen toimintaa hidastavat ei-toivotut ohjelmat

• vapauttamaan tilaa kiintolevyltä, jotta ohjelmat käynnistyvät nopeammin

• säilyttämään digitaalisen yksityisyyden mahdollistamalla selaustietojen poistamisen

• pitämään paikallisen laitteen tiedot yksityisinä muokkaamalla käyttöjärjestelmän asetuksia.

Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

• Prosessit: Sammuta automaattisesti taustalla toimivat ohjelmat, jotta ne eivät hidasta Windows-tietokoneen käynnistystä ja vaikuta päivittäisten tehtävien nopeuteen ja suorittamiseen.

• Järjestelmäroskatiedostot1: Ajan myötä Windows-järjestelmä ja käytetyt sovellukset tuottavat vanhentuneita ja hyödyttömiä tiedostoja, jotka vievät levytilaa. Pääset eroon järjestelmäroskatiedostoista, myös ärsyttävistä jäännöstiedostoista, joita jää järjestelmään sovelluksen poistamisen jälkeen.

• Asennuksen poisto2 ja Asennuksen poiston simulointi: Tunnista tarpeettomat ja ei-toivotut ohjelmistot, jotka täyttävät Windows-tietokonettasi ja jotka on helppo poistaa, jotta saat enemmän tilaa käyttämillesi sovelluksille. Asennuksen poiston simuloinnin avulla näet, miten tietyn sovelluksen poistaminen vaikuttaa Windows-tietokoneeseesi.

• Automaattinen puhdistus: Ajasta säännöllinen Windows-tietokoneen puhdistus, jotta järjestelmäroskatiedostot ja selaustiedot poistetaan automaattisesti. Kun olet määrittänyt sen mielesi mukaan, voit olla varma, että tietokoneesi pysyy puhtaana automaattisesti.

• Selaustiedot: Selaimesi pitää kirjaa siitä, missä käyt ja mitä teet verkossa. Joskus siitä voi olla hyötyä, mutta se myös vie tilaa kiintolevyltäsi ja voi vaarantaa yksityisyytesi verkossa. Puhdistamalla selaustiedot vaikeutat muiden mahdollisuuksia seurata verkkotoimintaasi.

• Tiedostosilppuri: Poista dataa, niin että muut eivät voi palauttaa sitä. Perusteellisempi hävittäminen kuin tavanomaisilla tiedostonpoistotavoilla. Tiedostosilppuri käyttää kehittyneitä tekniikoita, jotka kirjoittavat varsinaisen datan päälle, jolloin sen palauttaminen on käytännössä mahdotonta.

• Datan palautus: Palauta menetetty ja poistettu data3. Etsi poistettuja tiedostoja ja yritä palauttaa ne ennen kuin niiden päälle kirjoitetaan. Datan palautus mahdollistaa poistettujen tiedostojen ja menetetyn datan palauttamisen kiintolevyiltä, USB-asemilta ja muistikorteilta.

• Korjaa ongelmat: Tarkista Windowsin asetukset ja muokkaa niitä tarvittaessa varmistaaksesi, että ne ovat optimaaliset suorituskyvyn, suojauksen ja yksityisyyden kannalta.

• Kumoamiskeskus4: Voit peruuttaa Norton Utilities Ultimaten tekemät muutokset.

Vastuuvapauslausekkeet

Norton Utilities Ultimate on saatavilla vain seuraaviin käyttöjärjestelmiin: Windows 11, 10, 8.1, 8, tai 7 (32- ja 64-bittiset versiot), lukuun ottamatta versioita Windows on ARM, in S mode, Mixed Reality, Mobile, IoT, Starter ja RT.

1 Toimii vain muilla kuin SSD-kiintolevyillä.

2 Toimii offline-tilassa, mutta internet-yhteyden avulla tuote voi näyttää poistettavien ohjelmien ja tiedostojen uusimman sijoituksen.

3 Norton Utilities Ultimaten Tiedostosilppurilla poistettuja tiedostoja ei voi palauttaa.

4 Selaustietojen ja järjestelmäroskatiedostojen poistamista ei voi peruuttaa Kumoamiskeskuksessa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20230412173556176
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 31/10/2023