Functies van Norton Utilities Ultimate

Houd uw Windows-pc gezond met Norton Utilities Ultimate. Met een uitgebreide set tools kunt u uw Windows-pc opschonen en repareren, de verwerkingssnelheid verbeteren en sneller online surfen.

Met Norton Utilities Ultimate kunt u uw Windows-pc versnellen en waardevolle opslagruimte vrijmaken door onnodige apps, programma's en overgebleven gegevens te verwijderen. Geautomatiseerde pc-opschoning en -optimalisatie helpen uw Windows-pc gezond te houden en beter te presteren zonder dat u na hoeft te denken over onderhoudstaken. U krijgt ook meer online privacy door het verwijderen van tijdelijke browserbestanden en cookies die adverteerders kunnen gebruiken om uw surfgedrag te traceren.

Norton Utilities Ultimate helpt u met het volgende:

• Optimaliseer automatisch de rekenkracht, het geheugen en de harde schijf van uw Windows-pc wanneer u apps start die intensief gebruik maken van resources voor een soepelere gaming-, bewerkings- en streamingervaring

• Schoon uw Windows-pc op en maak deze sneller door algemene problemen die vervelende vertragingen of crashes kunnen veroorzaken op te lossen

• Ongewenste en vertragende programma's identificeren en verwijderen

• Ruimte vrijmaken op de harde schijf om u sneller toegang te geven tot programma's

• Uw digitale privacy behouden door u in staat te stellen uw browsergegevens te wissen

• Houd uw lokale apparaatgegevens privé door de instellingen van het besturingssysteem aan te passen

Belangrijkste functies en voordelen

• Processen: schakel programma's uit die automatisch op de achtergrond draaien om te voorkomen dat ze uw Windows-pc bij het opstarten vertragen en de snelheid en prestaties van uw dagelijkse taken beïnvloeden.

• Overbodige systeembestanden1: na verloop van tijd genereren uw Windows-systeem en de apps die u gebruikt verouderde en nutteloze bestanden die uw schijfruimte in beslag nemen. U kunt zich ontdoen van deze overbodige systeembestanden, zelfs van die vervelende restbestanden die achterblijven nadat u een app hebt verwijderd.

• Verwijderprogramma2 en Verwijdersimulatie: identificeer onnodige en ongewenste software die uw Windows-pc verstopt en die u gemakkelijk kunt verwijderen om meer ruimte te krijgen voor de toepassingen die u daadwerkelijk gebruikt. U kunt Verwijdersimulatie gebruiken om te zien wat de impact op uw Windows-pc zou zijn als u een bepaalde app zou verwijderen.

• Automatisch opschonen: plan regelmatige opschoning in voor uw Windows-pc om automatisch overbodige systeembestanden en browsergegevens te verwijderen. Stel het één keer volgens uw voorkeuren in en ontspan daarna in de wetenschap dat wij voor de rest zorgen en uw Windows-pc opgeschoond houden.

• Browsergegevens: uw browser houdt bij waar u naartoe gaat en wat u online doet. Soms kan dit nuttig zijn, maar het neemt ook ruimte in beslag op uw harde schijf en kan uw online privacy in gevaar brengen. Door uw browsergegevens op te schonen, maakt u het moeilijker voor anderen om uw online activiteiten te traceren.

• Gegevens versnipperen: verwijder gegevens zodat anderen ze niet kunnen terughalen. Wij gaan verder dan de standaardmethoden voor verwijdering van bestanden. Gegevens versnipperen maakt gebruik van geavanceerde technieken die de werkelijke gegevens overschrijven, waardoor ze vrijwel onmogelijk te herstellen zijn.

• Gegevensherstel: herstel verloren en verwijderde gegevens3. Vind verwijderde bestanden en probeer ze te herstellen voordat ze worden overschreven. Met Gegevensherstel kunt u verwijderde bestanden herstellen en gegevens die verloren zijn gegaan van harde schijven, USB-sticks en geheugenkaarten.

• Problemen oplossen: scan uw Windows-instellingen en verbeter alle suboptimale instellingen om ervoor te zorgen dat u de optimale instellingen hebt voor prestaties, bescherming en privacy.

• Undo Center4: u kunt de door Norton Utilities Ultimate aangebrachte wijzigingen ongedaan maken.

Vrijwaringen

Norton Utilities Ultimate is alleen beschikbaar op Windows 11, 10, 8.1, 8 of 7 (zowel 32-bit als 64-bit), met uitzondering van Windows op ARM, in S-modus, Mixed Reality, Mobile, IoT, Starter en RT-edities.

1Werkt alleen op harde schijven die geen SSD zijn.

2Werkt offline, maar met een internetverbinding kan het de laatste stand van zaken geven over programma's en bestanden die verwijderd kunnen worden.

3Bestanden die zijn verwijderd met Gegevens versnipperen in Norton Utilities Ultimate kunnen niet worden hersteld.

4Browsergegevens en overbodige systeembestanden die zijn verwijderd, kunnen niet worden hersteld met Undo Center.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20230412173556176
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 31/10/2023