Ongelmien ratkaiseminen Norton Utilities Ultimaten Ongelmien ratkaiseminen -ominaisuudella

Ongelmien ratkaiseminen -ominaisuus tarkistaa tietokoneen monien suorituskykyä ja tietoturvaa haittaavien ongelmien varalta.

Kun Norton Utilities Ultimate havaitsee ihanteellista huonomman asetuksen, se antaa suosituksia ongelman ratkaisemiseen.

Norton Utilities Ultimate voi havaita seuraavantyyppisiä ongelmia Ongelmien ratkaiseminen -tarkistuksen aikana:

• Epätavalliset järjestelmäasetukset: asetukset, jotka voivat heikentää tietokoneen luotettavuutta.

• Levyvirheet: vialliset tiedostot koneen sisäisillä ja ulkoisilla asemilla.

• Levyn pirstoutuneisuus: eri puolille kiintolevyä tallennetut datanpalaset.

Ongelmien ratkaiseminen -tarkistuksen suorittaminen

1. Käynnistä Norton Utilities Ultimate.

2. Valitse päävalikosta Ongelmien ratkaiseminen.

3. Valitse Ongelmien ratkaiseminen -ikkunasta Tarkista tietokone / Tarkista ongelmat uudelleen.

4. Kun tarkistus on valmis, analysoi punaisella näkyvät kohteet ja ryhdy tarvittaviin toimiin.

Joidenkin Norton Utilities Ultimaten havaitsemien ongelmien ratkaiseminen edellyttää, että Windows-käyttäjätililläsi on järjestelmänvalvojan oikeudet. Muista, että tekemäsi muutokset koskevat kaikkia tietokoneen käyttäjiä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20230417105953327