Norton Utilities Ultimaten toimintojen yhteenvetoraportin katsominen

Norton Utilities Ultimate suorittaa erilaisia toimintoja, jotka auttavat pitämään tietokoneen optimoituna ja mahdollisimman suorituskykyisenä. Tilastot-ikkunassa näytetään yhteenveto kaikista Norton Utilities Ultimaten suorittamista toiminnoista.

Joitakin Norton-tuotteen suorittamia toimintoja:

• levyjen optimointi ja eheyttäminen

• viallisten rekisteriavainten ja pikakuvakkeiden tunnistaminen ja poistaminen

• roskatiedostojen poistaminen

• selaimen välimuistin ja evästeiden tyhjentäminen

• käynnistysohjelmien ja taustaprosessien optimointi

• tietokoneelle asennettujen ohjelmien hallinta.

Näet yhdellä silmäyksellä, kuinka paljon tilaa Norton Utilities Ultimate on puhdistanut, kuinka monta tiedostoa on poistettu ja kuinka monta ongelmaa on korjattu.

Jos olet peruuttanut toimintoja Kumoamiskeskuksessa, näet muutoksen heti Tilastot-ikkunassa.

Norton Utilities Ultimaten tilastojen katsominen

1. Käynnistä Norton Utilities Ultimate.

2. Valitse päävalikosta Tilastot.

3. Valitse Tilastot-ikkunan oikeasta yläkulmasta aikaväli ja katso Norton Utilities Ultimaten kyseisenä ajanjaksona suorittamat toiminnot.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20230417121628701
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 17/05/2024