Vise oppsummeringsrapporten for Norton Utilities Ultimate-aktiviteter

Norton Utilities Ultimate utfører ulike aktiviteter for å holde datamaskinen optimal for maks. ytelse. Vinduet Statistikk viser en oppsummering av alle aktivitetene som Norton Utilities Ultimate har utført.

Noen av aktivitetene som Norton-produktet utfører:

• Optimalisering og defragmentering av harddiskene

• Identifisering og fjerning av ødelagte registernøkler og snarveier

• Fjerning av søppelfiler

• Fjerning av hurtigbuffere og informasjonskapsler

• Optimalisering av oppstartsprogrammer og bakgrunnsprosesser

• Administrering av programmer som er installert på datamaskinen

Du kan få innblikk i hvor mye plass Norton Utilities Ultimate har ryddet, antall filer som er fjernet og antall problemer som er fikset.

Hvis du har reversert handlinger ved hjelp av Angresenter, kan du vise endringen umiddelbart i vinduet Statistikk.

Vise statistikk for Norton Utilities Ultimate

1. Åpne Norton Utilities Ultimate.

2. På hovedmenyen klikker du på Statistikk.

3. I vinduet Statistikk, oppe til høyre, velger du et intervall og viser aktivitetene som Norton Utilities Ultimate utførte i den perioden.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20230417121628701
Operativsystem: Windows
Sist endret: 17/05/2024