Configureer Automatisch verbinden in de mobiele Norton VPN-app

De functie Automatisch verbinden in de Norton VPN-app schakelt automatisch de VPN-verbinding in als u geen verbinding maakt met een beveiligd wifinetwerk. Dit biedt u extra beveiliging en helpt voorkomen dat uw persoonlijke gegevens door cybercriminelen worden gestolen.

Om de functie Automatisch verbinden in de Norton VPN-app te gebruiken, kiest u een van de volgende opties, afhankelijk van uw product:

Norton VPN

1. Start Norton VPN op uw mobiele telefoon.

2. Tik rechtsboven op het scherm op het pictogram Instellingen.

3. Kies afhankelijk van het besturingssysteem een van de volgende opties:

• Voor Android: tik in het scherm VPN-voorkeuren op Automatisch verbinden.

• Voor iOS: tik in het scherm Privacy op VPN automatisch inschakelen.

4. Verplaats in het scherm Automatisch verbinden de schuifregelaar om Automatisch verbinden in te schakelen.

5. Klik in het bevestigingsscherm op Toestaan.

6. Kies onder Automatisch verbinding maken met mijn VPN wanneer ik verbinding maak met: een van de volgende opties:

• Onbeveiligde wifi

• Alle wifinetwerken

• Alle wifi- of mobiele netwerken

Norton 360

1. Start Norton 360 op uw mobiele telefoon.

2. Tik in het scherm Norton 360 op Privacy.

3. Tik in het scherm Privacy op VPN.

4. Kies afhankelijk van uw product een van de volgende opties:

• Voor Android: tik rechtsboven in het scherm VPN op het pictogram Instellingen en vervolgens op Automatisch verbinden.

• Voor iOS: in het scherm VPN verplaatst u de schuifregelaar om Automatisch verbinding maken met VPN in te schakelen.

5. Verplaats in het scherm Automatisch verbinden de schuifregelaar om Automatisch verbinden in te schakelen.

6. Klik in het bevestigingsscherm op Toestaan.

7. Kies onder Automatisch verbinding maken met mijn VPN wanneer ik verbinding maak met: een van de volgende opties:

• Onbeveiligde wifi

• Alle wifinetwerken

• Alle wifi- of mobiele netwerken

Video: Aan de slag met Norton Secure VPN