Aktivera varningar i VPN-produkten för att få meddelanden om komprometterade nätverksanslutningar

Alternativet Aktivera varningar i Norton VPN-produkten ger dig en varning när du ansluter till en osäker surfpunkt. Det här alternativet aktiveras som standard. Om du vill inaktivera varningarna kan du göra det på sidan Wifi-säkerhet.

Alternativet Aktivera varningar är bara tillgängligt för användare av Norton Secure VPN (version 3.x och tidigare) på Android och iOS.

Hitta ditt versionsnummer

För att se vad Norton-produkten har för versionsnummer kan du följa de här stegen:

Android

Öppna Norton-appen och tryck på Menyikon > Inställningar > Om

iOS

Öppna Norton-appen och tryck på Menyikon > Om

Aktivera varningar på Android och iOS

1. Öppna Norton Secure VPN.

2. Tryck på ikonen Wifi-inställningar längst ner på skärmen.

3. På skärmen Wifi-säkerhet flyttar du reglaget Aktivera varningar för att slå på eller stänga av Aktivera varningar.

Video: Komma igång med Norton Secure VPN