Verbindingsprobleem verhelpen waarbij u geen verbinding kunt maken, zelfs nadat u Norton heeft uitgeschakeld

U kunt dit probleem verhelpen door uw Norton-product te verwijderen en opnieuw te installeren.

STAP 1

Uw Norton-product verwijderen

1. Druk op Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

appwiz.cpl
  3. Selecteer in de lijst met momenteel geïnstalleerde programma's uw Norton-product en klik vervolgens op Verwijderen of De-installeren.

4. Volg de instructies op het scherm.

5. Start de computer opnieuw op wanneer de verwijdering is voltooid.

6. Nadat u de computer opnieuw heeft opgestart, controleert u of u verbinding met internet kunt maken. Blijft het probleem zich voordoen, dan is het raadzaam contact op te nemen met uw serviceprovider om het probleem te melden.

STAP 2

Uw Norton-product opnieuw installeren

Als u uw Norton-product van een provider heeft ontvangen, lees dan Norton van uw provider installeren.

1. Meld u aan bij uw account.

2. Als u nog niet bij Norton bent aangemeld, wordt u gevraagd om u aan te melden. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor Norton in en klik op Aanmelden.

Als u geen account heeft, klik dan op Een account aanmaken en voltooi de aanmelding.

3. Klik op Norton downloaden in het venster Aan de slag.

Als u een nieuw product wilt installeren dat niet is gekoppeld aan uw Norton-account, klikt u op Een nieuwe productsleutel invoeren.

Voer uw productsleutel in en klik op >. Volg de instructies op het scherm om het product te activeren.

4. Klik op Akkoord en downloaden.

5. Voer afhankelijk van uw browser een van de volgende handelingen uit:

• Voor Windows: druk op de toetsen Ctrl + J om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik vervolgens op het bestand dat u heeft gedownload.

• Voor Mac: druk op de toetsen Command + Option + L om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik vervolgens op het bestand dat u heeft gdownload.

6. Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

Volg de instructies op het scherm.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v65384211
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 15/02/2024