Logboeken voor foutopsporing van Norton-producten verzenden met de Norton Support Tool

De Norton Support Tool controleert op veelvoorkomende problemen in uw Norton-product en helpt het Norton-team deze op te lossen. De tool genereert een ondersteuningsbestand dat logboeken voor foutopsporing en crashrapporten van uw Norton-product verzamelt en stuurt het automatisch door naar Norton.

Volg de onderstaande instructies om de Norton Support Tool te gebruiken en een probleem aan Norton te melden.

STAP 1

Toegang tot de Norton Support Tool

1. Download de Norton Support Tool.

2. Dubbelklik op het gedownloade bestand om de Norton Support Tool te starten.

3. Klik in het venster Gebruikersaccountbeheer op Ja.

STAP 2

Productlogboeken verzenden met behulp van de Norton Support Tool

1. Klik in het venster Norton Support Tool op Volgende.

2. Voer de volgende gegevens in:

• Het e-mailadres dat aan uw Norton-account is gekoppeld.

• Het ticketnummer (als u deze hebt ontvangen).

3. Voer in het veld Details van uw probleem een beschrijving van het probleem in.

Voor een effectieve probleemoplossing raden wij u aan de volgende gegevens op te nemen:

• Uw Windows-versie.

• Het merk en model van uw computer en grafische kaart.

• Hoe het probleem gereproduceerd kan worden.

• Eventuele foutberichten die worden weergegeven.

• Eventuele verschillen in uw computer na het probleem.

4. Als u bijlagen hebt die kunnen helpen, klik dan op Bestanden toevoegen en voeg de bijlagen toe.

U kunt ook de optie Schermafbeeldingen toevoegen gebruiken om een schermafbeelding van het probleem te maken.

5. Klik op Opties en selecteer Volledige dumps. Klik vervolgens op OK.

6. Klik op Genereren en wacht tot de Norton Support Tool klaar is met het genereren van het ondersteuningsbestand.

7. Noteer de bestands-ID en klik op Voltooien.

Als het uploaden mislukt, gebruikt u de optie Bestand verzenden om het bestand opnieuw te verzenden.

Vermeld de bestands-ID wanneer u contact opneemt met de Klantenservice en ondersteuning van Norton.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20230412143930979
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 31/10/2023