Vorige versie van uw hardwarestuurprogramma herstellen

Norton Driver Updater is een diagnostische tool van Norton die u helpt uw hardwarestuurprogramma's bij te werken naar de nieuwste versie die beschikbaar is. Als u problemen ondervindt met een bijgewerkt stuurprogramma, helpt Norton Driver Updater u het probleem op te lossen door de vorige versie van het stuurprogramma te herstellen.

Voordat u een verouderd stuurprogramma bijwerkt, slaat Norton Driver Updater automatisch een back-up van de huidige versie op. Dit betekent dat u de oudere versie kunt herstellen, mocht er een probleem zijn met het nieuwe bijgewerkte stuurprogramma.

Hoewel problematische stuurprogramma's het label Probleem gedetecteerd krijgen, kunt u een bijgewerkt stuurprogramma terugdraaien naar de vorige versie als u problemen ondervindt bij het gebruik van het hardwareonderdeel na de laatste stuurprogramma-update. Volg de onderstaande instructies om te zien hoe u een bijgewerkt stuurprogramma terugdraait naar de vorige versie.

U kunt alleen de stuurprogrammaversies herstellen die eerder door Norton Driver Updater zijn bijgewerkt. Een versie die is bijgewerkt door het besturingssysteem of software van derden kan niet worden teruggedraaid.

De vorige versie van een stuurprogramma herstellen

1. Open Norton Driver Updater.

2. Klik in het venster Norton Driver Updater op Nu oplossen.

3. Selecteer een hardwaretegel in het venster Waar ondervindt u problemen mee? en klik vervolgens op Resultaten weergeven.

4. Filter de items in het weergegeven resultatenvenster op het hardwareonderdeel dat het probleem veroorzaakt.

Als u het niet zeker weet, klik dan op Laatste update om de stuurprogramma's weer te geven die recent zijn bijgewerkt.

5. Selecteer het stuurprogramma dat u wilt herstellen en klik op Selectie terugzetten.

Selecteer alle items en klik op Alles terugzetten om alle weergegeven stuurprogramma's te herstellen.

6. Klik op Doorgaan in het bevestigingsvenster.

Wacht tot Norton Driver Updater de vorige versie van stuurprogramma's heeft hersteld.

Instellingen voor de back-upmap configureren

1. Open Norton Driver Updater.

2. Klik in het venster Norton Driver Updater op Menu > Instellingen.

3. Klik in het linkerdeelvenster onder Driver Updater op Back-up.

4. Voer de volgende handelingen uit onder Back-ups automatisch verwijderen:

• Regelmatig oudere back-ups van uw computer verwijderen: selecteer een duur voor het verwijderen van oudere back-ups.

Na verloop van tijd groeit de hoeveelheid back-upgegevens zodat deze meer schijfruimte innemen. Het is belangrijk om oudere back-ups regelmatig te verwijderen om schijfruimte terug te winnen en de computerprestaties te verbeteren. Het is raadzaam deze optie altijd ingeschakeld te laten.

• Maximumgrootte back-upmap: stel de maximale grootte voor uw back-upmap in. Wanneer de back-upmap deze drempel bereikt, overschrijven nieuwere back-ups de oudere. De minimaal vereiste schijfruimte voor de back-upmap is 2 GB.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20230522171518649