Norton-scans plannen op Mac

Nadat u Norton op uw Mac heeft geïnstalleerd, wordt Automatische scans ingeschakeld om virusdefinities bij te werken en uw computer regelmatig op een reeks bedreigingen te scannen. U kunt desgewenst instellen dat scans op specifieke tijden worden uitgevoerd.

De instellingen voor Geplande scans veranderen niet wanneer een andere gebruiker uw Mac gebruikt en scans worden uitgevoerd op de geplande tijden.

Norton-scans plannen

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Geavanceerd of Instellingen.

3. Klik in het linkerdeelvenster op Mijn Mac beschermen.

4. Controleer in de rij Geplande scans of de functie is ingeschakeld.

Als de functie is uitgeschakeld, kunt u geplande scans niet uitvoeren of configureren.

5. Klik op het instellingenpictogram.

6. Stel in het venster Geplande scans de opties in om aan te geven wat en wanneer u wilt scannen.

7. Klik op Opslaan.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v89785824