Uw BullGuard-bescherming naar Norton migreren

Uw BullGuard-bescherming wordt automatisch naar Norton gemigreerd. Uw bescherming blijft tijdens en na de migratie behouden. Als u nog steeds gebruikmaakt van de BullGuard-bescherming, kunt u de instructies in dit artikel volgen om Norton Game Optimizer handmatig te migreren.

De migratie van uw BullGuard-bescherming bestaat uit vier stappen:

1. Bevestigen of u een Norton Game Optimizer-abonnement heeft

2. Uw BullGuard-product verwijderen

3. Uw apparaat opnieuw opstarten

4. Uw Norton-bescherming downloaden en installeren

Beschikbaarheid van Norton Game Optimizer-abonnement in uw Norton-account bevestigen

De migratie van uw BullGuard-account naar Norton is al voltooid. U kunt uw BullGuard-accountgegevens gebruiken om u aan te melden bij uw Norton-account en te controleren of uw Norton Game Optimizer-abonnement beschikbaar is.

Bij het gebruik van een gebruikersnaam voor uw BullGuard-account, moet u @bullguard.com toevoegen aan die gebruikersnaam wanneer u het e-mailadres in het veld invoert.
  1. Open uw browser en ga naar de volgende URL:

https://my.norton.com

2. Klik op Aanmelden.

3. Voer uw BullGuard-accountgegevens in en klik op Aanmelden.

Als u problemen heeft met de toegang tot uw Norton-account, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning en vermeld het serienummer van uw product. Zie voor meer informatie Bericht: 'Problemen met aanmelden?' bij het migreren van BullGuard-bescherming naar Norton.

4. Zet de muisaanwijzer op uw profielnaam in de rechterbovenhoek en klik dan in het weergegeven menu op Mijn abonnementen.

5. Controleer op de pagina Mijn abonnementen of uw Norton Game Optimizer-abonnement in de lijst staat.

6. Wanneer uw Norton Game Optimizer-abonnement niet in de lijst staat, neem dan contact op met de Klantenservice en ondersteuning van Norton.

Uw product voor BullGuard-beveiliging verwijderen

Als het BullGuard-product op meerdere apparaten is geïnstalleerd, moet u het BullGuard-product van al uw apparaten verwijderen.

Ik heb een Windows-pc

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst in het dialoogvenster Uitvoeren en druk vervolgens op Enter:

appwiz.cpl
  3. Selecteer uw BullGuard-product in de lijst met momenteel geïnstalleerde programma's en klik vervolgens op Verwijderen of De-installeren.

4. Als het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Ja.

5. Volg de instructies op het scherm.

Ik heb een Mac-apparaat

1. Klik op het bureaublad- of Finder-pictogram in de Dock om naar Finder te gaan.

2. Klik op Programma's in het linkervenster.

3. Selecteer het pictogram van het BullGuard-product in de lijst met toepassingen en sleep het naar de Prullenmand.

Ik heb een iPhone/iPad

1. Ga naar destartpagina, tik op het pictogram BullGuard VPN en houd het ingedrukt totdat het begint te trillen.

2. Tik in de linkerbovenhoek van het app-pictogram op X.

3. Tik op Verwijderen om te bevestigen.

Ik heb een Android-telefoon

1. Ga via de startpagina naar Instellingen.

2. Ga in het menu Instellingen naar Apps > Apps beheren.

3. Tik op BullGuard VPN in de lijst met apps.

4. Tik op Verwijderen.

5. Tik op OK om te bevestigen.

6. Tik op OK wanneer het verwijderen is voltooid.

Uw apparaat opnieuw opstarten

Als het apparaat na het verwijderen niet opnieuw wordt opgestart, moet u het apparaat handmatig opnieuw opstarten.

Door opnieuw op te starten blijven na het verwijderen geen sporen van het product of de app achter.

Uw Norton-bescherming downloaden en installeren

Norton-bescherming downloaden en installeren in Windows

1. Ga naar my.Norton.com en meld u aan met het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account.

2. Klik in de portal Mijn Norton op Downloaden. Klik vervolgens op de pagina Aan de slag op Akkoord en downloaden.

3. Zodra de download is voltooid, voert u het installatieprogramma via uw browser uit en drukt u de toetsen Ctrl + J in om de map Downloads in uw browser te openen. Dubbelklik dan op het bestand dat u heeft gedownload.

4. Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan/Ja en volgt u de instructies op het scherm.

Norton-bescherming downloaden en installeren op Mac

1. Ga naar my.Norton.com en meld u aan met het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account.

2. Klik in de portal Mijn Norton op Downloaden. Klik vervolgens op de pagina Aan de slag op Akkoord en downloaden.

3. Voordat u overgaat tot installatie, is het raadzaam op de Norton-licentieovereenkomst te klikken en de productlicentieovereenkomst te lezen.

4. Lees Uw Norton-product voor apparaatbeveiliging downloaden en installeren op Mac voor gedetailleerde instructies over de installatie.

Voor de nieuwste versie van het Norton-product moet u Mac OS X 10.10.x of hoger hebben.

Norton-bescherming downloaden en installeren op Android

1. Open de Play Store-app en zoek Norton 360.

2. Tik op het scherm van de Norton 360-app op Installeren > Openen.

3. Lees en accepteer de Licentie- en serviceovereenkomst, ga akkoord met onze Algemene privacyverklaring en tik dan op Aanmelden.

4. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw Norton-account in en tik op Aanmelden.

5. Wacht tot de activering is voltooid. De installatie van de Norton 360-app is nu voltooid.

Treden er problemen op wanneer u de Norton 360-app op uw mobiele apparaat installeert, controleer dan of de recentste versie van de Google Play Store-app op uw apparaat staat. Controleer ook of de nieuwste systeemupdates zijn geïnstalleerd.

Norton-bescherming downloaden en installeren op iPhone of iPad

1. Open de App Store-app en zoek Norton 360.

2. Tik op Ophalen > Installeren > Gereed.

3. Als u een iPad gebruikt, tikt u op Op iPad installeren en volgt u de instructies op het scherm.

4. Wanneer de download is voltooid, tikt u op Openen om de Norton 360-app te starten.

5. Lees en accepteer de Licentie- en serviceovereenkomst, ga akkoord met onze Wereldwijde privacyverklaring en tik vervolgens op Doorgaan.

6. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw account in en tik dan op Aanmelden.

7. Wacht tot de activering is voltooid. De installatie van de Norton 360-app is nu voltooid.

Video: Uw BullGuard-bescherming naar Norton migreren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20220926173300913
Besturingssysteem: Android;Mac;Windows;iOS
Laatste wijziging: 15/02/2024