Dark Web Monitoring

Dark Web Monitoring is een service die moeilijk toegankelijke websites en forums op het dark web scant op uw persoonlijke informatie. Het is belangrijk, omdat identiteitsdieven uw persoonlijke informatie kunnen kopen of verkopen voor verschillende illegale activiteiten.

Wanneer we uw informatie op het dark web vinden, sturen we u een melding zodat u ervan op de hoogte bent en actie kunt ondernemen. Ga naar je accountdashboard of mobiele app om de ontvangen waarschuwing of melding te bekijken. Als u wilt controleren of de ontvangen waarschuwing van Norton afkomstig is, leest u Controleren of de e-mail die u van Norton heeft ontvangen, legitiem is.

U kunt waarschuwingen ontvangen die ofwel Attributed (toegeschreven) zijn, waarbij de locatie van de inbreuk bekend is, of Unattributed (niet-toegeschreven), wat betekent dat de blootgestelde gegevens tot een site behoren die niet meer bestaat of in de categorie onbekend/anders vallen (niet aan een specifieke site gekoppeld).

Ik heb een waarschuwing ontvangen. Wat moet ik doen?

Afhankelijk van uw regio, gebruikt u de onderstaande links voor een volledige lijst met aanbevolen procedures en volgende stappen:

Lees voor vragen over Dark Web Monitoring: Andere veelgestelde vragen over Dark Web Monitoring
Lees voor informatie over een ontvangen melding: Waarom ontvang ik een melding dat mijn informatie op het dark web is gevonden?
Lees voor het updaten van uw informatie: Uw financiële rekeningen, postadres en andere persoonlijke informatie bijwerken voor Dark Web Monitoring

Video: Actie ondernemen om uw gegevens te beschermen - Help voor Dark Web

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127344370
Besturingssysteem: Android;Mac;Windows;iOS
Laatste wijziging: 10/10/2024