Dark Web Monitoring

Dark Web Monitoring är en tjänst som söker efter din personliga information på darknet-sidor och -forum som är svåra att hitta. Det är viktigt eftersom identitetstjuvar kan köpa eller sälja din personliga information för att begå flera olagliga aktiviteter.

När vi upptäcker din information på darknet meddelar vi dig så att du blir medveten och kan agera. Gå till kontrollpanelen i kontot eller mobilappen för att granska varningen eller meddelandet som du fick. För att verifiera varningen du fick från Norton kan du läsa Verifiera om ett e-postmeddelande från Norton är legitimt.

Du kan få varningar som är Attribuerade, där platsen för intrånget är känd. Eller så är varningarna Ej attribuerade, vilket innebär att de exponerade uppgifterna kan tillhöra en webbplats som inte längre finns eller falla under kategorin okänd/övrigt (inte mappad till någon webbplats).

Jag fick en varning. Vad är nästa steg?

Beroende på vilken region du bor i använder du länkarna nedan för att få en fullständig lista över bästa praxis och kommande steg:

För frågor om Dark Web Monitoring kan du läsa – Andra vanliga frågor om Dark Web Monitoring
För mer information om meddelandet du har mottagit kan du läsa – Varför får jag ett meddelande om att min information finns på darknet?
För att uppdatera informationen kan du läsa – Uppdatera ekonomiska konton, postadress och annan personlig information för Dark Web Monitoring

Video: Hur du kan vidta åtgärder för att hjälpa till att skydda dina uppgifter – Hjälp med darknet

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v127344370
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Senast ändrat: 10/10/2024