De recente wijzigingen die zijn aangebracht door Norton Utilities Ultimate ongedaan maken

Met het Herstelcentrum kunt u bepaalde wijzigingen die door Norton Utilities Ultimate zijn aangebracht ongedaan maken. U kunt bijvoorbeeld herstelde defecte registersleutels of herstelde verbroken snelkoppelingen uit de geschiedenis ongedaan maken. Norton Utilities Ultimate houdt een back-up bij van de wijzigingsgeschiedenis die u helpt de wijzigingen terug te draaien in het Herstelcentrum.

Browsergegevens en overbodige systeembestanden die worden opgeschoond, kunnen niet worden hersteld.

Recente wijzigingen ongedaan maken

1. Open Norton Utilities Ultimate.

2. Klik in het hoofdmenu op Herstelcentrum.

3. Selecteer in het venster Herstelcentrum de datum waarop de wijziging is aangebracht en ga naar de actie die u ongedaan wilt maken.

4. Klik naast de actie die u ongedaan wilt maken op Ongedaan maken.

De geselecteerde actie wordt nu teruggedraaid.

Norton Utilities Ultimate bewaart standaard de back-up van de wijzigingsgeschiedenis van de afgelopen maand. U kunt de periode wijzigen en de categorieën kiezen die u in de back-up wilt opnemen.

Instellingen voor back-up in het Undo Center aanpassen

1. Open Norton Utilities Ultimate.

2. Klik in het hoofdmenu op Instellingen.

3. Ga in het venster Instellingen naar Algemeen > Herstelcentrum.

4. Selecteer de categorieën die u in de back-up wilt opnemen.

Uw opties zijn:

• Defecte registervermeldingensleutels

• Verbroken snelkoppelingen

• Geoptimaliseerde programma's

• Geïsoleerde programma's

• Opgeloste problemen

5. Selecteer onder Back-ups verwijderen een interval in de vervolgkeuzelijst.

Uw opties zijn:

• Na 1 week

• Na 2 weken

• Na 1 maand

• Nooit

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20230405142738692
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 17/05/2024