Angre endringene som akkurat ble foretatt av Norton Utilities Ultimate

Via angresenteret kan du angre endringene foretatt av Norton Utilities Ultimate. Du kan for eksempel angre fiksede ødelagte registernøkler eller snarveier fra historikken. Norton Utilities Ultimate tar en sikkerhetskopi av endringshistorikken, noe som er nyttig når du reverserer endringene i angresenteret.

Nettleserdata og systemsøppel som fjernes kan ikke reverseres.

Angre nylige endringer

1. Åpne Norton Utilities Ultimate.

2. På hovedmenyen klikker du på Angresenter.

3. I vinduet Angresenter velger du datoen da endringen ble foretatt og går til handlingen du ønsker å reversere.

4. Klikk på Angre ved siden av handlingen du vil reversere.

Valgt handling blir nå reversert.

Som standard lagrer Norton Utilities Ultimate sikkerhetskopien av endringshistorikken for den siste måneden. Du kan endre tidsrommet og velge kategoriene du ønsker skal inngå i sikkerhetskopien.

Tilpasse innstillingene for Angresenters sikkerhetskopiering

1. Åpne Norton Utilities Ultimate.

2. På hovedmenyen klikker du på Innstillinger.

3. I vinduet Innstillinger går du til Generelt > Angresenter.

4. Velg kategoriene du ønsker skal inngå i sikkerhetskopieringen.

Velg mellom følgende alternativer:

• Ødelagte registerelementer

• Ødelagte snarveier

• Optimaliserte programmer

• Isolerte programmer

• Fiksede problemer

5. Under Slettede sikkerhetskopier velger du et intervall fra rullegardinlisten.

Velg mellom følgende alternativer:

• Etter 1 uke

• Etter 2 uker

• Etter 1 måned

• Aldri

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20230405142738692
Operativsystem: Windows
Sist endret: 17/05/2024