Uw programma's met Norton Utilities Ultimate beheren

Norton Utilities Ultimate helpt u ongebruikte programma's te identificeren en actie te ondernemen om ruimte vrij te maken en zo de prestaties van uw computer te verbeteren.

Nadat u een scan hebt uitgevoerd, identificeert en vermeldt Norton Utilities Ultimate alle ongebruikte programma's in het venster Programma's.

U kunt deze programma's isoleren of volledig verwijderen met de volgende tools:

• Verwijdersimulatie helpt u programma's te isoleren zonder ze te verwijderen. Zo kunt u de impact van het programma op de prestaties van uw computer inschatten en op basis van het resultaat handelen.

• Verwijderprogramma helpt u programma's volledig te verwijderen. Wanneer u een programma verwijdert, worden ook alle moeilijk te vinden restbestanden verwijderd.

Programma's beheren met Verwijdersimulatie

1. Open Norton Utilities Ultimate.

2. Klik in het hoofdmenu op Programma's.

3. Klik in het venster Programma's op Verwijdersimulatie.

4. Afhankelijk van de actie die u wilt uitvoeren, gaat u als volgt te werk:

• Klik op Simuleren om een programma te isoleren.

• Om een programma uit isolatie te herstellen, klikt u op Herstellen.

• Om een programma volledig te verwijderen, klikt u op het prullenbakpictogram en klikt u op Verwijderen.

Programma's verwijderen met Verwijderprogramma

1. Open Norton Utilities Ultimate.

2. Klik in het hoofdmenu op Programma's.

3. Klik in het venster Programma's op Verwijderprogramma.

4. Klik naast het programma dat u wilt verwijderen op Verwijderen.

5. Klik in het bevestigingsvenster op Verwijderen.

Let op: programma's en bijbehorende bestanden worden permanent verwijderd. Deze bewerking kan niet meer ongedaan worden gemaakt.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20230411201743637