Hantera dina program med Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Ultimate hjälper dig att identifiera oanvända program och åtgärda dem för att frigöra utrymme och förbättra din dators prestanda.

Efter att du har utfört en sökning identifierar och listar Norton Utilities Ultimate alla oanvända program i fönstret Program.

Du kan antingen isolera dessa program eller avinstallera dem helt med följande verktyg:

• Avinstallationssimulator hjälper dig att isolera program utan att avinstallera dem. På så sätt kan du bedöma hur programmet har påverkat datorns prestanda och funktion.

• Avinstallationsprogram hjälper dig att helt ta bort program. När du avinstallerar ett program tas även alla svåråtkomliga kvarvarande filer bort.

Hantera program med Avinstallationssimulator

1. Öppna Norton Utilities Ultimate.

2. På huvudmenyn klickar du på Program.

3. I fönstret Program klickar du på Avinstallationssimulator.

4. Beroende på vilken åtgärd du vill utföra gör du följande:

• Klicka på Simulera för att isolera ett program.

• För att återställa ett program från isolering klickar du på Återställ.

• För att avinstallera ett program helt klickar du på papperskorgsikonen och sedan på Avinstallera.

Ta bort program med Avinstallationsprogram

1. Öppna Norton Utilities Ultimate.

2. På huvudmenyn klickar du på Program.

3. I fönstret Program klickar du på Avinstallationsprogram.

4. Bredvid det program du vill ta bort klickar du på Avinstallera.

5. I bekräftelsefönstret klickar du på Avinstallera.

Viktigt: Program och tillhörande filer tas bort permanent. Det går inte att ångra den här åtgärden.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20230411201743637