Productfouten van Norton Utilities Ultimate verhelpen

Dit artikel is bedoeld om u te helpen bij het oplossen van productfouten die mogelijk optreden tijdens het gebruik van Norton Utilities Ultimate.

Selecteer uw productfout:

Fout: 'De optimalisatie kan helaas niet worden voltooid.'

Deze fout treedt op wanneer de sessie voor schijfoptimalisatie om onbekende redenen wordt onderbroken.

Ga als volgt te werk om dit probleem te verhelpen:

1. Start de computer opnieuw op.

2. Open Norton Utilities Ultimate.

3. Voer de optimalisatietaak opnieuw uit.

Wanneer het probleem zich bijft voordoen, verwijdert u Norton Utilities Ultimate en installeert u het opnieuw.

1. Norton Utilities Ultimate verwijderen (zie instructies).

2. Start de computer opnieuw op.

3. Norton Utilities Ultimate opnieuw installeren (zie instructies).

Fout: 'Optimalisatie kan helaas niet worden voltooid vanwege onvoldoende schijfruimte.'

Deze fout treedt op wanneer er niet voldoende schijfruimte op uw computer is.

Ga als volgt te werk om dit probleem te verhelpen:

1. Controleer hoeveel schijfruimte beschikbaar is.

2. Wanneer er niet voldoende schijfruimte beschikbaar is, kunt u ongewenste systeembestanden verwijderen om schijfruimte vrij te maken.

3. Start de computer opnieuw op.

4. Voer de optimalisatietaak opnieuw uit.

Wanneer het probleem zich bijft voordoen, verwijdert u Norton Utilities Ultimate en installeert u het opnieuw.

1. Norton Utilities Ultimate verwijderen (zie instructies).

2. Start de computer opnieuw op.

3. Norton Utilities Ultimate opnieuw installeren (zie instructies).

Fout: 'Dat is vervelend... er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.' tijdens het controleren van de schijf

Klik op Opnieuw proberen om te controleren of het probleem automatisch wordt verholpen. Ga als volgt te werk als het probleem zich blijft voordoen:

1. Start de computer opnieuw op.

2. Open Norton Utilities Ultimate.

3. Controleer de schijf opnieuw.

Wanneer het probleem zich bijft voordoen, verwijdert u Norton Utilities Ultimate en installeert u het opnieuw.

1. Norton Utilities Ultimate verwijderen (zie instructies).

2. Start de computer opnieuw op.

3. Norton Utilities Ultimate opnieuw installeren (zie instructies).

Fout: 'Dat is vervelend... er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.'

Start de computer opnieuw op om dit probleem op te lossen.

Wanneer het probleem zich bijft voordoen, verwijdert u Norton Utilities Ultimate en installeert u het opnieuw.

1. Norton Utilities Ultimate verwijderen (zie instructies).

2. Start de computer opnieuw op.

3. Norton Utilities Ultimate opnieuw installeren (zie instructies).

Neem contact op met Klantenservice en ondersteuning voor meer hulp.

Fout: 'De defragmentatie kan helaas niet worden voltooid'

Ga als volgt te werk om dit probleem te verhelpen:

1. Controleer hoeveel schijfruimte beschikbaar is.

2. Wanneer er niet voldoende schijfruimte beschikbaar is, kunt u ongewenste systeembestanden verwijderen om schijfruimte vrij te maken.

3. Start de computer opnieuw op.

4. Open Norton Utilities Ultimate.

5. Defragmenteer de schijf opnieuw.

Wanneer het probleem zich bijft voordoen, verwijdert u Norton Utilities Ultimate en installeert u het opnieuw.

1. Norton Utilities Ultimate verwijderen (zie instructies).

2. Start de computer opnieuw op.

3. Norton Utilities Ultimate opnieuw installeren (zie instructies).

Fout: 'De gegevens (D:) zijn schrijfbeveiligd. Probeer het later opnieuw.'

Om dit probleem te verhelpen, verwijdert u de schrijfbeveiliging op uw schijf en klikt u op Opnieuw proberen.

Ga als volgt te werk als het probleem zich blijft voordoen:

1. Start de computer opnieuw op.

2. Open Norton Utilities Ultimate.

3. Controleer de schijf opnieuw.

Wanneer het probleem zich bijft voordoen, verwijdert u Norton Utilities Ultimate en installeert u het opnieuw.

1. Norton Utilities Ultimate verwijderen (zie instructies).

2. Start de computer opnieuw op.

3. Norton Utilities Ultimate opnieuw installeren (zie instructies).

Fout: 'Update mislukt'

De update is niet voltooid vanwege een interne fout. Klik op Opnieuw proberen om dit probleem te verhelpen.

Ga als volgt te werk als het probleem zich blijft voordoen:

1. Start de computer opnieuw op.

2. Open Norton Utilities Ultimate.

3. Voer de LiveUpdate-taak opnieuw uit.

Wanneer het probleem zich bijft voordoen, verwijdert u Norton Utilities Ultimate en installeert u het opnieuw.

1. Norton Utilities Ultimate verwijderen (zie instructies).

2. Start de computer opnieuw op.

3. Norton Utilities Ultimate opnieuw installeren (zie instructies).

Fout: 'Er is geen internetverbinding'

Deze fout treedt op wanneer er geen internetverbinding is. Controleer en herstel uw internetverbinding. Klik vervolgens op Opnieuw proberen.

Fout: 'Norton Utilities Ultimate wordt niet ondersteund op uw huidige locatie.'

Norton Utilities Ultimate is momenteel niet beschikbaar in uw regio. U kunt het product mogelijk niet gebruiken.

Fout: 'Conflicterende app'

Deze fout treedt op wanneer u een conflicterend hulpproduct zoals Avast Cleanup heeft.

Om dit probleem te verhelpen, moet u de conflicterende app identificeren en verwijderen en vervolgens uw computer opnieuw opstarten. Wanneer het probleem zich bijft voordoen, verwijdert u Norton Utilities Ultimate en installeert u het opnieuw.

Waarschuwing: 'Weet u zeker dat u Downloads wilt selecteren?'

U heeft de map Downloads geselecteerd voor het opschonen. We raden u aan te controleren of de map Downloads belangrijke of onvervangbare bestanden bevat.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v2023050918452088