Norton-scans plannen

Uw Norton-product detecteert wanneer u niet achter uw computer zit en voert automatisch scans uit om te zorgen dat uw systeem regelmatig op bedreigingen wordt gecontroleerd. U kunt ook Smart Scan, Snelle scan, Volledige scan of uw eigen Aangepaste scan plannen om deze op de door u gewenste tijdstippen uit te voeren.

Een Smart Scan, Snelle scan, Volledige scan of Aangepaste scan plannen

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Beveiliging in het hoofdvenster van het Norton-product. Klik vervolgens op Scans.

3. Selecteer in het venster Scans onder Scans en taken het item Aangepaste scan.

4. Klik op Start.

5. Klik in het venster Scans in de kolom Scan bewerken op het pictogram Bewerken naast Smart Scan, Snelle scan, Volledige scan of een Aangepaste scan die u eerder heeft gemaakt.

6. In het venster Scan bewerken op het tabblad Scanplanning doet u het volgende:

• Selecteer onder Wanneer moet de scan worden uitgevoerd? een interval en selecteer vervolgens de timingopties.

• Selecteer een optie onder De scan uitvoeren. Voor de meeste gebruikers is het het beste om alle vakjes aangevinkt te houden. Dit zorgt ervoor dat scans alleen worden uitgevoerd wanneer u uw computer niet gebruikt of wanneer u geen batterijvoeding gebruikt, en het voorkomt dat uw computer tijdens een scan naar de slaapstand overschakelt.

7. Klik op Volgende.

8. Klik op het venster Scanopties op Opslaan.