Norton Firewall in- of uitschakelen

De Slimme firewall controleert de communicatie tussen uw computer en de andere computers op internet. Daarnaast beveiligt de firewall uw computer tegen veelvoorkomende beveiligingsproblemen. Wanneer de Slimme firewall is uitgeschakeld, is uw computer niet tegen internetbedreigingen en beveiligingsrisico's beveiligd.

Als u Slimme firewall wilt uitschakelen, doet u dit alleen voor een bepaalde duur, waarna de firewall automatisch weer wordt ingeschakeld.

Norton Firewall in- of uitschakelen

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op Firewall.

4. Zet in de rij Slimme firewall op het tabblad Algemene instellingen de Aan/Uit -schakelaar op Uit of Aan.

5. Klik op Toepassen.

6. Indien u daarom wordt gevraagd, geeft u op na hoeveel tijd de firewallfunctie moet worden uitgeschakeld en klikt u op OK.

Norton Firewall uitschakelen of inschakelen vanuit het Windows-meldingsgebied

1. Rechtsklik op het Norton-productpictogram in het meldingsgebied op de taakbalk, en klik vervolgens op Slimme firewall uitschakelen of Slimme firewall inschakelen.

2. Indien u daarom wordt gevraagd, geeft u op na hoeveel tijd de firewallfunctie moet worden uitgeschakeld en klikt u op OK.