Avinstaller apper som skaper konflikt på datamaskinen før du installerer Nortons VPN-produkt

Hvis det er apper som skaper konflikt i systemet, er det ikke sikkert at du kan installere Nortons VPN-produkt. Du må avinstallere apper som skaper konflikt i systemet før du kan installere Nortons VPN-produkt.

Du får opp vinduet Avinstaller apper som skaper konflikt i systemet når du forsøker å installere Nortons VPN-produkt og hvis noen apper på datamaskinen er inkompatible med Nortons VPN-produkt.

Følg denne fremgangsmåten for å avinstallere apper som skaper konflikt i systemet:

1. I vinduet Avinstaller apper som skaper konflikt klikker du på Avinstaller ved siden av appen som skaper konflikt.

2. I vinduet Avinstaller eller endre et program velger du appen som skal avinstalleres.

3. Klikk på Avinstaller.

Hvis Brukerkontokontroll vises, klikker du på Ja.

4. Programmet er avinstallert fra datamaskinen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v2024052320293829
Operativsystem: Mac;Windows
Sist endret: 09/07/2024