Ta bort åtkomstinställningar för ett program

I fönstret Anslutningsblockering kan du ta bort följande åtkomstinställningar som du har konfigurerat för ett program:

• Åtkomstinställningar för ett program

• Specifik åtkomstinställning för ett program

Men du kan inte ta bort standardinställningen för anslutningsblockering som visas i listan.

Ta bort åtkomstinställningar för ett program

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Avancerat eller Inställningar i Norton-produktens huvudfönster.

3. Klicka på Brandvägg i den vänstra panelen.

4. Klicka på inställningsikonen på raden Anslutningsblockering.

5. Välj den nätverksplats som du vill ta bort åtkomstinställningar för i fönstret Anslutningsblockering i menyn Redigeringsinställningar.

6. Klicka på Program i menyn Visa.

7. Välj programnamnet i fönstret Visa och gör något av följande:

• Klicka på Ta bort.

• Klicka på minustecknet (-) intill programnamnet.

8. Klicka på Ta bort i bekräftelsefönstret.

Ta bort specifika åtkomstinställningar för ett program

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Avancerat eller Inställningar i Norton-produktens huvudfönster.

3. Klicka på Brandvägg i den vänstra panelen.

4. Klicka på inställningsikonen på raden Anslutningsblockering.

5. Välj den nätverksplats som du vill ta bort åtkomstinställningar för i fönstret Anslutningsblockering i menyn Redigeringsinställningar.

6. Klicka på Program i menyn Visa.

7. Välj någon av följande flikar:

Inkommande

Här kan du specificera åtkomstinställningar för de inkommande anslutningarna som använder programmet.

Utgående

Här kan du specificera åtkomstinställningar för de utgående anslutningarna som använder programmet.

8. Markera raden som innehåller de specifika åtkomstinställningarna och gör något av följande:

• Klicka på Ta bort.

• Klicka på minustecknet (-) intill de specifika åtkomstinställningarna för programmet.

9. Klicka på Ta bort i bekräftelsefönstret.