Förnya prenumerationen på Norton UWP-appen

En giltig prenumeration säkerställer att du får fortlöpande produktuppdateringar och skydd mot säkerhetshot och säkerhetsrisker.

I fönstret Prenumerationsstatus visas följande:

• Prenumerationsstatus: aktiv, upphörd.

• Den Norton-rättighet som du prenumererar på.

• Totalt antal dagar kvar av din nuvarande prenumeration.

• Typ av prenumeration: årsvis, månadsvis, provversion.

Om din Norton Security Protection- eller Norton Security On-the-Go-prenumeration har löpt ut eller håller på att löpa ut kan du förnya Norton-prenumerationen online. Du kan förnya prenumerationen med hjälp av alternativet Förnya eller Förnya nu.

Norton Security On-the-Go är för närvarande endast tillgänglig i USA. Appen kommer att finnas tillgänglig i andra regioner vid ett senare datum.

Förnya prenumerationen

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

2. I fönstret Mitt Norton klickar du på Förnya eller Förnya nu.

3. Följ anvisningarna på skärmen i den högra rutan för att se över din prenumerationsplan och slutföra köpet.

Om du köpte prenumerationen från Microsoft Store kan du bli tillfrågad om ditt Windows-konto. Ange dina kontouppgifter och klicka sedan på Förnya.

Om du har fått produkten som en del av din prenumerationsplan från din internetleverantör (ISP) kan du bli uppmanad att logga in med dina ISP-inloggningsuppgifter.

Om du har en prenumeration med automatisk förnyelse meddelar vi dig innan prenumerationen löper ut och innan du får en faktura. Med en prenumeration med automatisk förnyelse får du följande fördelar:

• Datorn skyddas fortlöpande av Norton mot virus, hackare och de senaste hoten på internet.

• Oavbrutet skydd, år efter år eller månad efter månad.