Anpassa programregler så att de ändrar åtkomstinställningar för program

När du har använt Norton-produkten en längre tid kan du behöva ändra inställningarna för åtkomst för vissa program.

Anpassa programregler

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Inställningar i Norton-produktens huvudfönster.

3. Klicka på Brandvägg i fönstret Inställningar.

4. På fliken Programkontroll, i kolumnen Program, välj det program du vill ändra.

5. I listrutan bredvid programmet som du vill ändra, välj den åtkomstnivå du vill att detta program ska ha. Följande alternativ finns:

Tillåt

Tillåt alla anslutningsförsök av programmet.

Blockera

Neka alla åtkomstförsök av programmet.

Anpassat

Skapa reglerna som styr hur programmet ansluter till Internet.

6. Klicka på Tillämpa.