Ta bort brandväggsregel för en IP-adress på Mac

Du kan ta bort brandväggsregeln för en IP-adress som är specifik för en nätverksplats.

Ta bort brandväggsregel för en IP-adress

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Avancerat eller Inställningar i Norton-produktens huvudfönster.

3. Klicka på Brandvägg i den vänstra panelen.

4. Klicka på inställningsikonen på raden Anslutningsblockering.

5. I fönstret Anslutningsblockering väljer du inställningar för anslutningsblockering i menyn Redigera inställningar.

6. I menyn Visa klickar du på Zoner.

7. Markera raden som innehåller åtkomstinställningarna för en IP-adress i fönstret Visa och gör något av följande:

• Klicka på Ta bort och klicka på Ta bort igen i bekräftelsefönstret.

• Klicka på alternativet - som visas bredvid IP-adressen som du vill ta bort och klicka på Ta bort igen i bekräftelsefönstret.