Ändra brandväggsregler för en IP-adress på Mac

Du kan ändra brandväggsreglerna för en IP-adress som är specifik för en nätverksplatsinställning.

Ändra brandväggsregler för en IP-adress

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Avancerat eller Inställningar i Norton-produktens huvudfönster.

3. Klicka på Brandvägg i den vänstra panelen.

4. Klicka på inställningsikonen på raden Anslutningsblockering.

5. Välj inställningar för anslutningsblockering i Redigera inställningar -menyn i fönstret Anslutningsblockering för IP-adressen som du vill ändra inställningar för.

6. Klicka på Zoner i menyn Visa och markera en rad som innehåller de åtkomstinställningar för en IP-adress som du vill ändra.

7. Klicka på Redigera.

8. Gör de önskade ändringarna i fönstret Redigera adress.

9. Klicka på Spara.