Stäng av en regel för nätverkstrafik tillfälligt

Du kan tillfälligt stänga av en allmän regel om du vill tillåta åtkomst för en specifik dator eller ett program. Du måste komma ihåg att aktivera regeln igen när du är färdig med programmet eller datorn som krävde ändringen.

Vissa av standardreglerna för brandväggen som finns i listan kan inte inaktiveras. Du kan endast se inställningarna för dessa regler. Klicka i så fall på Visa.

Stäng av en regel för nätverkstrafik tillfälligt

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Inställningar i Norton-produktens huvudfönster.

3. Klicka på Brandvägg i fönstret Inställningar.

4. Avmarkera rutan bredvid den regel du vill stänga av på fliken Regler för nätverkstrafik.

5. Klicka på Tillämpa.