Avblockera datorer som är blockerade av Norton AutoBlock

Om Norton Firewall stoppar nätverkstrafik till en dator som du vet är säker kan du återställa anslutningar till datorn genom att ta bort den från AutoBlock-listan i inställningarna för Norton Firewall.

Avblockera an automatiskt blockerad dator

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Inställningar i Norton-produktens huvudfönster.

3. Klicka på Brandvägg eller Nätverk i fönstret Inställningar.

4. Klicka på fliken Intrångs- och webbläsarskydd.

5. Klicka på Konfigurera på raden AutoBlock för intrång under Intrångsskydd.

6. Välj datorns IP-adress i fönstret AutoBlock för intrång under Datorer som för tillfället blockeras av AutoBlock.

7. I kolumnen Åtgärd väljer du Avblockera från listrutan.

8. Klicka på OK i fönstret AutoBlock för intrång.

9. Klicka på Stäng i fönstret Inställningar.