Övervaka Norton bakgrundsuppgifter

De flesta bakgrundsjobb i Norton körs när datorn inte används. Detta hjälper din dator att köra med högsta effektivitet vid användning. Du kan dock när som helst starta och stoppa bakgrundsuppgifter. Du har också möjlighet att ange en Tidsgräns för inaktivitet. När Tidsgräns för inaktivitet har uppnåtts betraktar Norton datorn som inaktiv och bakgrundsjobben i Norton-produkten påbörjas.

Övervaka Norton bakgrundsuppgifter

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Inställningar i Norton-produktens huvudfönster.

3. Klicka på Administrationsinställningar i fönstret Inställningar.

4. Klicka på Konfigurera på raden Bakgrundsuppgifter.

5. I fönstret Bakgrundsuppgifter visas informationen om bakgrundsjobben.

6. Gör något av följande:

• Klicka på uppspelningsikonen (bredvid jobbet i fråga) för att köra ett bakgrundsjobb.

• Klicka på stoppikonen (bredvid jobbet i fråga) om du vill stoppa bakgrundsjobbet.

7. Klicka på Stäng.