Læs mere om konfiguration af adgangsindstillinger til en tjeneste

Du kan bruge vinduet Forbindelsesblokering til at vælge adgangsindstillinger for aktive tjenester på din Mac-computer. Du kan f.eks. tilpasse adgangsindstillingerne for tjenesten FTP (arkivoverførselsprotokol), der gør det muligt at få adgang til delte mapper på din Mac-computer via port 21. Du kan tilpasse firewallen til FTP ved at tillade eller blokere indkommende og udgående forbindelser.

Når du tilføjer en eksisterende tjeneste, viser Norton-programmet den port, som tjenesten bruger til indkommende og udgående forbindelser.

Du kan også angive standardadgangsindstillinger eller særlige adgangsindstillinger for en tjeneste. Standardadgangsindstillingerne gælder for alle indkommende forbindelser til eller fra computere, der bruger tjenesten. De særlige adgangsindstillinger gør det muligt at tillade eller blokere forbindelser til bestemte computere.

Følgende aktiviteter kan udføres for en tjeneste ved hjælp af vinduet Forbindelsesblokering :

• Konfigurere adgangsindstillinger

• Tilpasse særlige adgangsindstillinger

• Redigere adgangsindstillinger

• Fjerne adgangsindstillinger

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v18368830