Meddelelse: "Der kan ikke oprettes en VPN-forbindelse. Der er opstået et problem. Prøv igen senere, eller se vores ofte stillede spørgsmål"

Hvis du har flere VPN-produkter installeret på din Windows-computer, skal du slå indstillingen Aktivér flere aktive VPN'er til i menuen Indstillinger i dit VPN-produkt. Bemærk, at aktivering af denne mulighed kan påvirke din forbindelses stabilitet eller ydeevne.

Hvis du ser denne fejlmeddelelse, skal du følge anvisningerne nedenfor for at løse problemet.

Opret forbindelse til et andet VPN-område

Afhængigt af operativsystemet skal du følge nedenstående anvisninger for at oprette forbindelse til et andet VPN-område:

Windows

Åbn dit Norton-program, og gå til Indstillinger eller til Hjælp > Om for at se produktets versionsnummer.

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Norton Secure VPN (version 6.x og ældre)

1. Åbn Norton Secure VPN-appen på din computer.

2. I vinduet VPN-område skal du klikke i rullelisten for at åbne vinduet for VPN-område.

3. Vælg det geografiske område på listen i vinduet VPN-område.

Norton Secure VPN (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton Secure VPN på din computer.

2. I Norton-kontrolpanelet skal du under fanen Forbindelse klikke på Skift placering ud for Hurtigste forbindelse.

3. Vælg det ønskede geografiske område på listen i vinduet VPN-område.

Norton 360 (version 22.x og ældre)

1. Åbn Norton 360.

I vinduet Mit Norton skal du klikke på pilen ud for Secure VPN og derefter VPN-område.

2. Vælg det ønskede geografiske område på listen i vinduet VPN-område.

Norton 360 (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton 360.

2. I Norton-kontrolpanelet skal du klikke på Privatliv i venstre side af vinduet.

3. I vinduet Privatliv skal du under Secure VPN klikke på Åbn.

4. I vinduet Secure VPN skal du under fanen Forbindelse klikke på Skift placering.

5. Vælg det ønskede geografiske område i rullelisten i vinduet Skift VPN-placering.

Norton VPN (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton VPN på din computer.

2. I Norton-kontrolpanelet skal du vælge det ønskede geografiske område i rullelisten.

Mac

Åbn dit Norton-program, og gå til Indstillinger eller til Hjælp > Om for at se produktets versionsnummer.

Vælg én af følgende muligheder, afhængigt af din enhed:

Norton Secure VPN (version 2.x og ældre)

1. Åbn Norton Secure VPN-appen på din computer.

2. I vinduet VPN-område skal du klikke i rullelisten for at åbne vinduet for VPN-område.

3. Vælg det geografiske område på listen i vinduet VPN-område.

Norton Secure VPN (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton Secure VPN på din computer.

2. I Norton-kontrolpanelet skal du under fanen Forbindelse klikke på Skift placering du for Hurtigste forbindelse.

3. Vælg det ønskede geografiske område på listen i vinduet VPN-område.

Norton 360 (version 8.8.x og ældre)

1. Åbn Norton 360.

I vinduet Mit Norton skal du klikke på pilen ud for Secure VPN og derefter VPN-område.

2. Vælg det ønskede geografiske område på listen i vinduet VPN-område.

Norton 360 (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton 360.

2. I Norton-kontrolpanelet skal du klikke på Privatliv i venstre side af vinduet.

3. I vinduet Privatliv skal du under Secure VPN klikke på Åbn.

4. I vinduet Secure VPN skal du under fanen Forbindelse klikke på Skift placering.

5. Vælg det ønskede geografiske område i rullelisten i vinduet Skift VPN-placering.

Norton VPN (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton VPN på din computer.

2. I Norton-kontrolpanelet skal du klikke på rullelisten og vælge det ønskede geografiske område.

Hvis det ikke løser problemet, skal du ændre VPN-protokolindstillingerne i dit Norton VPN-produkt. Afhængigt af operativsystemet skal du følge disse anvisninger for at vælge VPN-protokolindstillinger:

Skift indstillinger for VPN-protokol

Windows

Åbn dit Norton-program, og gå til Indstillinger eller til Hjælp > Om for at se produktets versionsnummer.

Norton Secure VPN (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton Secure VPN-appen.

2. På Norton-kontrolpanelet skal du under Oversigt klikke på fanen VPN-indstillinger.

3. Under Indstillinger for VPN-protokol på fanen VPN-indstillinger kan du vælge én af følgende protokoller:

• Automatisk (anbefales)

• WireGuard

• Mimic

• OpenVPN

Norton VPN (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton VPN-appen.

2. På Norton-kontrolpanelet skal du klikke på Indstillinger i venstre side af vinduet.

3. I vinduet Indstillinger kan du under VPN-indstillinger vælge en af følgende protokoller:

• Automatisk (anbefales)

• WireGuard

• Mimic

• OpenVPN

Norton 360 (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton 360-appen på din computer.

2. På Norton-kontrolpanelet skal du klikke på Indstillinger i venstre side af vinduet.

3. I vinduet Indstillinger kan du under VPN-indstillinger vælge en af følgende protokoller:

• Automatisk (anbefales)

• WireGuard

• Mimic

• OpenVPN

Mac

Åbn dit Norton-program, og gå til Indstillinger eller til Hjælp > Om for at se produktets versionsnummer.

Norton VPN (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton VPN-appen.

2. På Norton-kontrolpanelet skal du klikke på Indstillinger i venstre side af vinduet.

3. I vinduet Indstillinger kan du under VPN-indstillinger vælge en af følgende protokoller:

• Automatisk (anbefales)

• WireGuard

• Mimic

• OpenVPN

Norton 360 (version 24.x og nyere)

1. Åbn Norton 360-appen på din computer.

2. På Norton-kontrolpanelet skal du klikke på Indstillinger i venstre side af vinduet.

3. I vinduet Indstillinger kan du under VPN-indstillinger vælge en af følgende protokoller:

• Automatisk (anbefales)

• WireGuard

• Mimic

• OpenVPN

Hvis problemet stadig ikke er løst, skal du reparere dit VPN-produkt.

Reparer VPN-produktet

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter:

appwiz.cpl
  3. På listen over aktuelt installerede programmer skal du vælge det produkt, du gerne vil fjerne, og klikke på Fjern eller Afinstaller.

4. Hvis meddelelsen Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja.

5. I Norton-vinduet skal du klikke på Reparer for at reparere Norton-produktet.

Når reparationen er færdig, skal du klikke på Udført.

Hvis problemet stadig ikke er løst, skal du afinstallere og derefter geninstallere dit VPN-produkt.

Afinstaller og geninstaller VPN-produktet

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter:

appwiz.cpl
  3. På listen over aktuelt installerede programmer skal du vælge det produkt, du gerne vil fjerne, og klikke på Fjern eller Afinstaller.

4. Hvis meddelelsen Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja.

5. Klik på Afinstaller i Norton-vinduet for at reparere Norton-produktet.

For at geninstallere Norton-produktet skal du læse Download og installer Norton Secure VPN.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20231215133146960
Operativsystem Mac;Windows
Sidst ændret: 25/10/2024