Joutoajan optimoinnin käyttöön ottaminen

Norton ajastaa optimoinnin automaattisesti, kun tietokoneelle asennetaan uusi sovellus. Norton suorittaa optimoinnin automaattisesti, kun tietokonetta ei käytetä.

Voit optimoida käynnistysaseman tietokoneen ollessa käyttämättömänä Joutoajan optimointi -valinnan avulla. Tämä asetus on oletusarvoisesti käytössä.

Joutoajan optimoinnin käyttöön ottaminen tai käytöstä poistaminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunassa Hallinta-asetukset.

4. Siirrä Joutoajan optimointi -rivillä oleva Käytössä/Ei käytössä -kytkin Ei käytössä - tai Käytössä -asentoon.

5. Valitse Käytä ja sitten Sulje.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v37816505