Optimalisatie bij inactiviteit inschakelen

Wanneer Norton detecteert dat een nieuwe toepassing op uw computer wordt geïnstalleerd, wordt de optimalisatie automatisch gepland. Deze optimalisatie wordt alleen uitgevoerd wanneer uw computer inactief is.

U kunt de optie Optimalisatie bij inactiviteit gebruiken om het opstartvolume tijdens inactiviteit te optimaliseren. Deze optie is standaard ingeschakeld.

Optimalisatie bij inactiviteit in- of uitschakelen

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op Beheerinstellingen.

4. In de rij Optimalisatie bij inactiviteit zet u de Aan/Uit -schakelaar op Uit of Aan.

5. Klik op Toepassen en vervolgens op Sluiten.