Henkilötietojen määrittäminen ja valvominen Norton 360 -sovelluksessa mobiililaitteella

Identiteetti on ominaisuus, joka valvoo pimeää verkkoa käyttäjän henkilötietojen varalta ja ilmoittaa, jos niitä löytyy.

Tämä ominaisuus on vain niiden käyttäjien käytettävissä, joilla on Dark Web Monitoring1 -ominaisuuden sisältävä Norton 360 for Mobile- tai Norton 360 -tilaus tai LifeLock2-identiteettivarkaussuojan sisältävä Norton 360 -tilaus, joka on ostettu Norton.comista, myymälästä tai sovelluksesta. Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä kaikissa maissa.

Henkilötietojen määrittäminen ja valvominen

1. Käynnistä Norton 360 -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Valitse Identiteetti.

3. Toimi tilauksesi mukaan seuraavasti:

• Jos olet tilannut Norton 360 for Mobile- tai Norton 360 -tilauksen, johon kuuluu Dark Web Monitoring, voit katsoa identiteettihälytykset ja reagoida niihin. Kirjoita pyydettäessä ostoon käytetyt Norton-tilin kirjautumistiedot ja napauta sitten Jatka.

• Jos sinulla on Norton 360 -tilaus, johon kuuluu LifeLock-identiteettivarkaussuoja, ja jos olet jo asentanut LifeLock Identity -sovelluksen laitteeseesi, voit katsoa identiteettihälytykset ja reagoida niihin. Kirjoita pyydettäessä tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja napauta Jatka.

Jos LifeLock Identity -sovellusta ei ole asennettu, napauta Hanki sovellus, niin sinut ohjataan Google Play Kaupan tai Apple App Storen sivulle, josta voit ladata ja asentaa LifeLock Identity -sovelluksen laitteelle.

1Norton 360 mobiililaitteille- ja Norton 360 Deluxe -tilauksen sisältämä Dark Web Monitoring -ominaisuus alkaa oletuksena valvoa heti sähköpostiosoitettasi. Kirjaudu tilillesi antaaksesi lisätietoja valvontaa varten.

2LifeLock ei valvo kaikkien yritysten kaikkia tapahtumia.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137722605
Käyttöjärjestelmä: Android;iOS
Muokattu viimeksi: 28/11/2023