Konfigurere og overvåke personopplysninger ved hjelp av Norton 360-appen på mobilenheten

Identitet er en funksjon som overvåker personopplysninger på det mørke nettet og gir deg beskjed hvis personopplysninger om deg oppdages.

Denne funksjonen er bare tilgjengelig for brukere som abonnerer på Norton 360 for Mobile eller Norton 360-planer som inkluderer Dark Web Monitoring1 eller et Norton 360-abonnement som inkluderer LifeLock2 beskyttelse mot identitetstyveri, som er kjøpt fra Norton.com eller en forhandler eller et kjøp via appen. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i alle land.

Konfigurere og overvåke personopplysningene

1. Start Norton 360-appen fra startskjermen.

2. Trykk på Identitet.

3. Avhengig av abonnementet ditt gjør du ett av følgende:

• Hvis du abonnerer på Norton 360 for Mobile eller Norton 360-abonnementer som inkluderer Dark Web Monitoring, kan du se og svare på identitetsvarsler. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn legitimasjonen for Norton-kontoen som ble brukt ved kjøpet, og trykker deretter på Fortsett.

• Hvis du har et Norton 360-abonnement som inkluderer LifeLock beskyttelse mot identitetstyveri og allerede har installert LifeLock Identity-appen på enheten, kan du se og svare på identitetsvarsler. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn e-postadressen og passordet for kontoen og trykker på Fortsett.

Hvis du ikke har installert LifeLock Identity-appen på enheten, trykker du på alternativet Hent app. Du omdirigeres til Google Play Store-siden for å laste ned og installere LifeLock Identity-appen på enheten.

1Dark Web Monitoring i Norton 360 for Mobile og Norton 360 Deluxe planlegger standardverdier for å overvåke e-postadressen og begynner umiddelbart. Logg på kontoen for å legge inn mer informasjon til overvåkingsformål.

2LifeLock overvåker ikke alle transaksjoner for alle foretak.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v137722605
Operativsystem: Android;iOS
Sist endret: 28/11/2023