Konfigurera och övervaka din personliga information med Norton 360-appen på din mobila enhet

Identitet är en funktion som övervakar din personliga information på dark web och meddelar dig om din personliga information upptäcks.

Funktionen är endast tillgänglig för användare som prenumererar på Norton 360 for Mobile eller Norton 360-prenumerationer som inkluderar Dark Web Monitoring1 eller Norton 360-prenumerationer som inkluderar LifeLock2-skydd mot identitetsstöld som har köpts från Norton.com eller en återförsäljare, eller via köp i appar. Funktionen är inte tillgänglig i alla länder.

Konfigurera och övervaka din personliga information

1. Starta Norton 360-appen från startskärmen.

2. Tryck på Identitet.

3. Gör något av följande, beroende på vilken prenumeration du har:

• Om du prenumererar på Norton 360 for Mobile eller Norton 360-prenumerationer som inkluderar Dark Web Monitoring, kan du visa och svara på identitetsvarningar. Om du uppmanas till det ska du ange inloggningsuppgifterna till Norton-kontot som användes vid köpet, och sedan trycka på Fortsätt.

• Om du har en Norton 360-prenumeration som inkluderar LifeLock-skydd mot identitetsstöld, och om du redan har installerat LifeLock Identity-appen på din enhet, kan du visa och svara på identitetsvarningar. Om du uppmanas till det ska du ange e-postadressen och lösenordet för ditt konto och sedan trycka på Fortsätt.

Om du inte har installerat LifeLock Identity-appen på enheten ska du trycka på alternativet Skaffa appen. Då omdirigeras du till sidan Google Play Butik eller Apple App Store för att ladda ner och installera LifeLock Identity-appen på enheten.

1Dark Web Monitoring i prenumerationerna Norton 360 för mobiler eller Norton 360 Deluxe övervakar som standard din e-postadress och börjar omedelbart. Logga in på kontot för att ange ytterligare information som ska övervakas.

2LifeLock övervakar inte alla transaktioner i alla företag.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v137722605
Operativsystem: Android;iOS
Senast ändrat: 28/11/2023