Käynnistys- ja taustaprosessien hallinta Norton Utilities Ultimatessa

Tietyt käynnistysohjelmat ja -prosessit hidastavat tietokoneen toimintaa, koska ne toimivat äänettömästi taustalla ja kuluttavat järjestelmän resursseja. Norton Utilities Ultimate tarkistaa järjestelmän tällaisten prosessien varalta ja antaa siirtää ne turvallisesti lepotilaan, jolloin tietokoneen nopeus ja suorituskyky paranevat.

Tiettyjen ohjelmien ja prosessien on toimittava taustalla, jotta tietokone toimisi kunnolla. Jos huomaat toiminnassa epätavallisia muutoksia sen jälkeen, kun olet lopettanut prosessin, sinun on ehkä käynnistettävä se uudelleen.

Käynnistys- ja taustaprosessien lopettaminen

1. Käynnistä Norton Utilities Ultimate.

2. Valitse päävalikosta Prosessit.

3. Valitse Prosessit-ikkunasta Tarkista prosessit uudelleen.

4. Etsi luettelosta prosessit, joiden vaikutus on korkea tai alhainen.

5. Laita kunkin kohteen kohdalta Prosessit-kytkin pois päältä.

Nämä käynnistysohjelmat ja -prosessit eivät voi enää toimia taustalla. Voit kuitenkin avata nämä ohjelmat ja käyttää niitä normaalisti. Kun suljet ohjelman, Norton Utilities Ultimate palaa automaattisesti lepotilaan.

Vihje: Jos käytät ohjelmaa päivittäin, suosittelemme, ettet sammuta sitä. Jos esimerkiksi asetat Skype-sovelluksen lepotilaan, saatat jäädä paitsi saapuvista puheluista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20230411200124348